Πάκουιν: "Είμαι μπαϊσέξουαλ, τι δεν καταλαβαίνεις"

05.08.2014
Το να εξηγήσεις σε ένα βράχο της τηλεόρασης που έχει παντρευτεί οκτώ φορές, τι σημαίνει να είσαι παντρεμένη μπαϊσέξουαλ, αποδείχτηκε μεγάλο ζόρι.

Ο λόγος για την σταρ του True Blood, Άννα Πάκουιν (Anna Paquin)που βρέθηκε στον καναπέ του Λάρι Κινγκ και μίλησε μαζί του για 25 ολόκληρα λεπτά.

Η μητέρα δύο παιδιών, ρωτήθηκε ανοιχτά από τον Κινγκ και για τη σεξουαλικότητά της, ειδικά τώρα που είναι παντρεμένη με τον συμπρωταγωνιστή της Στίβεν Μόγιερ (Stephen Moyer,)

Η ερώτηση του βετεράνου των τοκ σόου ήταν σαφής:

''Είσαι μπαϊσέξουαλ σε μη ενεργό κατάσταση'';

''Είμαι παντρεμένη τώρα και ζούμε ευτυχισμένοι μονογαμικά'', τόνισε η 32χρονη ηθοποιός για να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τον Κινγκ, ο οποίος μη καταλαβαίνοντας το σχήμα ξαναρώτησε:

''Όμως ήσουν μπαϊσέξουαλ'';

Η Πάκουιν που κατάλαβε τον μπερδεμένο τόνο φωνής του Κινγκ έσπευσε να ξεκαθαρίσει:

''Ναι, αλλά ο παρελθοντικός τόνος που χρησιμοποιείς είναι λάθος. Δεν λειτουργεί έτσι η σεξουαλικότητα. Δληαδή, αν πρόκειται να πεθάνεις ή να χωρίσεις κάποιον, σταματάς να είσαι στρέιτ;'', τόνισε η Πάκουιν μαζί με λοιπές συναισθηματικές ατάκες για να την αποστομώσει ο Λάρι πως όλο αυτό που σκέφτεται είναι ουτοπικό.

Φυσικά η κουβεντούλα συνεχίστηκε με τον Κινγκ να μην καταλαβαίνει ακριβώς το σχήμα με το οποίο λειτουργεί ο γάμος και η σεξουαλικότητα της ηθοποιού, η οποία το 2010 είχε ταράξει με τη δήλωσή της πως είναι μπαϊσέξουαλ και δεν δίνει δεκάρα!

Σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό V, η ηθοποιός είχε τονίσει πως νιώθει πολύ άνετα να μιλά για τη σεξουαλικότητά της και είχε υποστηρίξει πως αν οι άνθρωποι μιλούσαν ανοιχτά για το θέμα αυτό, δεν θα υπήρχαν τόσες προκαταλήψεις.

Κ.Π