Iδού τι έφτιαξε το πρόστυχο μυαλό της Πενέλοπε Κρουζ

05.08.2014
Ίσως πρόκειται για την πιο προχώ διαφήμιση της διάσημς φίρμας εσωρούχων Agent Provocateur.

Το καλύτερο είναι πως το βίντεοκλιπ για την προώθηση της κολεξιόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2014-2015, είναι όλο δημιούργημα της Πενέλοπε Κρουζ, η οποία υπογράφει και το σενάριο και την σκηνοθεσία του διαφημιστικό σποτ και συμμετέχει σε αυτό.

Επανευρίσκοντας το σεξ απίλ που χαρακτηρίζει τα εσώρουχα της Agent Provocateur, στην τρίτη τους συνεργασία με την εταιρία, οι αδερφές Κρουζ, Μόνικα και Πενέλοπε πραγματώνουν τις πιο πρόστυχες σκέψεις ενός άντρα.

Η φαντασίωση απλή: ένας άντρας στην έρημο διψά κι αντί για όαση, συναντάει μια αγέλη γυναικών, που χορεύουν, πετάνε τα ρούχα τους, μένουν με τα εσώρουχα, κουνάνε το κορμί τους, χύνουν το πολύτιμο νερό σε αυτό και το άμοιρο αρσενικό αναγκάζεται να πιει το νεράκι από τα οπίσθια και τους γλουτούς των κοριτσιών.

Η Πενέλοπε κοιτάζει το σκηνικό από την Κάντιλακ και χύνει νερό στην έρημο. . .

Μιλώντας για τη νέα συνεργασία με την Agent Provocateur, η 40χρονη Πενέλοπε τόνισε:

''Λάτρεψα την ευκαιρία που μου δόθηκε να σκηνοθετήσω και πάλι την καμπάνια της Agent. Είμαι περήφανη για τη δουλειά που έγινε. Η Μόνικα κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένες με τη νέα κολεξιόν, οπότε ένιωσα ακόμα περισσότερο την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα αισθησιακό διαφημιστικό σποτ.

Η χορογραφία του σποτ έγινε από την διάσημη προπονήτρια των σταρ Tracy Anderson ενώ η έμπνευση για το σποτ, ήρθε στην Πενέλοπε ακούγοντας το single των Single Dutch" από τον Eduardo Cruz.

K.Π