Πριν από τον Σαμαρά, η Αμάλ συνάντησε τη... Λουκά!

15.10.2014
Καθώς έβγαινε από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" για να επισκεφτεί τον πρωθυπουργό, η κυρία Κλούνεϊ δέχτηκε "επίθεση" από την ελληνίδα "γνωστή άγνωστη" του σαματά!

Μια απρόσμενη επίθεση δέχτηκε η Αμάλ Κλούνεϊ (Amal Clooney) κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" σήμερα.

Ντυμένη και πάλι στα λευκά, η 36χρονη δικηγόρος ξεκίνησε τον δρόμο της με κατεύθυνση το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, όταν κατεβαίνοντας τα σκαλιά έπεσε επάνω της -κυριολεκτικά- η Ελένη Λουκά, την οποία ναι μεν εμείς γνωρίζουμε καλά, όμως εκείνη σίγουρα όχι.

Η γραφική "γνωστή άγνωστη" των καναλιών επιτέθηκε με περισσή αγάπη στη γυναίκα στο πρόσωπο της οποίας προφανώς βλέπει τον άνθρωπο που θα φέρει τα μάρμαρα στην Ελλάδα.

"Thank you, Thank you, Congratulations" φώναζε η Λουκά η οποία και αγκάλιασε και φίλησε την κυρία Κλούνεϊ. Εκείνη, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο (του enikos.gr) που ακολουθεί

Κατά τα άλλα, η Αμάλ Κλούνεϊ συναντήθηκε με τον έλληνα πρωθυπουργό και αναμένουμε εξελίξεις επί των επίσημων συνομιλιών.