Πατέρας για 5η φορά ο Τζουντ Λο -αν και χωρισμένος

17.10.2014
"Καρπερός" ο διάσημος ηθοποιός που περιμένει το πέμπτο παιδί του από μια γυναίκα με την οποία δεν είναι πια ζευγάρι!

Ο Τζουντ Λο (Jude Law) έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Σέιντι Φροστ (Sadie Frost), τον 18χρονο Ράφερτι (Rafferty), τον 12χρονο Ρούντι (Rudy) και τη 12χρονη Ίρις (Iris) ενώ το 2008, ύστερα από ένα σύντομο δεσμό, το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ (Samantha Burke) του χάρισε άλλη μια κόρη, τη Σοφία.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο Τζουντ, η Σέιντι, τα παιδιά τους και ο γιος της Φροστ από άλλον πατέρα...

Loading

Birthday season starts! @fin_munro @rafflaw9 @lirisaw @indianaotis

View on Instagram


Η τελευταία σχέση του 41χρονου σταρ ήταν η Κάθριν Χάρντινγκ (Catherine Harding), με τη οποία χώρισαν πρόσφατα, όμως, όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα από εκπρόσωπο του Λο, θα γίνουν σύντομα γονείς.

"Επιβεβαιώνω ότι ο Τζουντ Λο και η Κάθριν Χάρντινγκ περιμένουν παιδι μαζί τη Ανοιξη. Παρότι δεν είναι πια ζευγάρι, παραμένουν αποφασισμένοι να δεσμευτούν στο μεγάλωμα αυτού του παιδιού. Θεωρούν το ζήτημα προσωπικό και δεν θα γίνει άλλη δήλωση εκτός από αυτή. Ζητούμε να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας", δήλωσε ο εκπρόσωπος στο περιοδικό "People" ενώ πληροφορίες θέλουν την 23χρονη τραγουδίστρια και συνθέτη να έχει ήδη μετακομίσει σε ένα πολυτελές σπίτι όπου θα διαμένει από εδώ και πέρα.

Ο Τζουντ γνώρισε τη Κάθριν -που κυκλοφορεί με το όνομα Cat Cavelli- στην Τσεχία και ο έρωτάς τους κράτησε έξι μήνες. Όσο και τα γυρίσματα της ταινίας του. Φαίνεται, όμως, ότι η σχέση τους θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Με το καλό να έρθει και αυτό το παιδάκι...