Τούμπα, κωλοτούμπα από Ζήνα για Notis!

17.10.2014
Τελικά, ο σοφός λαός κάτι παραπάνω ξέρει, όταν λέει... «μεγάλη μπουκιά φάει, μεγάλη κουβέντα μη λες»! Και η Πέγκυ η Ζήνα, που είναι και της... υγιεινής διατροφής «φοβήθηκε» τις μεγάλες μπουκιές και προτίμησε τις μεγάλες κουβέντες για το Notis Σφακιανάκη.

Θα θυμάσαι πέρυσι που είχε γίνει ο κακός χαμός με τις απίστευτες δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή και το «ναυάγιο» της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδη. Πώς να μην το θυμάσαι, αφού κάτι τέτοια δεν ξεχνιούνται.

Θυμάσαι, επίσης, που έβγαιναν ο ένας μετά τον άλλον καλλιτέχνη (του ποιοτικού, αλλά και του εμπορικού σιναφιού) και δήλωναν την αντίθεση τους με τον Σφακιανάκη και κατηγορηματικά έλεγαν ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν μαζί του; Ε, ανάμεσα σε αυτούς, λοιπόν, ήταν και η Ζήνα η οποία πέρυσι τέτοιον καιρό είχε δηλώσει ότι δε θα συνεργαστεί μαζί του. Αλλά είπαμε, μεγάλη μπουκιά φάε...

Και φέτος, η αοιδός θα συνυπάρξει με το Notis στη σκηνή του Φωταέριου. Και τη συνεργασία επιβεβαίωσε η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες. «Ναι είναι αλήθεια φέτος θα συνεργαστώ με τον Νότη» είπε χαρούμενη που βρήκε πίστα να τραγουδήσει. Γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι και τα σχέδια να εμφανιζόταν με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Καίτη Γαρμπή, ναυάγησαν πολύ πριν την ώρα τους.

Έλα, όμως, που οι δημοσιογράφοι, ναι ετούτη η... φάρα η κακιά, πάει και θυμάται πράγματα που είναι... περσινά ξινά σταφύλια. Και υπενθύμισαν στην Πέγκυ τις περσινές της δηλώσεις για τον Σφακιανάκη. Η αμηχανία της τραγουδίστριας ήτο μεγάλη, αλλά τελικά ναι η Πέγκυ τα κατάφερε κι έκανε την ωραιότατη κωλοτούμπα της, που τύφλα να χουν εμπρός της εκείνες, του Ιωάννη Μελισσανίδη!

«Πέρυσι είπα ότι τη δεδομένη στιγμή με τον τρόπο που ήθελε ο Σφακιανάκης δεν θα συνεργαζόμουν. Φέτος θα συνεργαστούμε. Πέρυσι ήταν μία υποθετική ερώτηση. Φέτος είναι πραγματική...» είπε.