Άγρια επίθεση στον Γιάννη Πλούταρχο

17.10.2014
«Το καλό παιδί» της δισκογραφίας είναι ο τίτλος που έχει αποδοθεί με δόξες και τιμές στον Γιάννη Πλούταρχο από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Και μέχρι σήμερα (με εξαίρεση την άγρια κόντρα που είχε πριν λίγα χρόνια με τον Χάρη Βαρθακούρη) δεν έχει βρεθεί κάποιος συνάδελφός του να αμφισβητήσει την καλοσύνη και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του αοιδού. Αλλά να που βγήκε γνωστός συνθέτης και στιχουργός, που είχε συνεργαστεί με τον Πλούταρχο στο ξεκίνημα του και του κάνει μία απίστευτη επίθεση.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπονάτσο, ο οποίος κάνει τις απίστευτες λέμε δηλώσεις για τον Πλούταρχο, χρησιμοποιώντας ακόμη πιο απίστευτους χαρακτηρισμούς!

«Εγώ ήμουν αυτός που του έγραψε τα πρώτα του τραγούδια, όπως το «Σε κουβαλάω παντού» και άλλα στον παρθενικό του δίσκο, και με τον Γιωργο Μακράκη τον... βαφτίσαμε Πλούταρχο. Εκείνος όμως μάλλον τα ξέχασε όλα αυτά. Τον θυμάμαι που πρωτοήρθε στο σπίτι μου και ήταν ένα παιδί με κίτρινα νύχια από τις βαφές, ένας κομμωτής κουρασμένος και τον κάναμε τραγουδιστή» ήταν μεταξύ άλλων τα σκληρά λόγια του συνθέτη.

Πηγή: Espresso