Κόρη Βουλγαράκη: Ερωτευμένη με τον πρώην της Τζούλιας;

20.10.2014
Αυτός και αν είναι έρωτας. Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας θέλει την κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα να είναι ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφο της Άννα Βισση και της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη real news, η νεαρή τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, ενώ τελευταία έχουν ξεκινήσει και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, το νέο ζευγάρι της πόλης, πρόσφατα εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και όσοι τους είδαν από κοντά, μαρτυρούν ότι ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την αγαπημένη του, ενώ δεν έλλειπαν και τα βλέμματα όλο νόημα που πρόδιδαν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, όμως μόλις πριν από τέσσερις μήνες συνειδητοποίησαν πως τα συναισθήματά τους δεν ήταν απλώς φιλικά. Ο Ψωμόπουλος μοιάζει ιδιαίτερα ανανεωμένος από το νέο έρωτα στη ζωή του, ενώ είναι κι ένθερμος υποστηρικτής της Παυλίνας. Όσο για την κόρη του υπουργού, αυτό τον καιρό βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Μπάμπη Στόκα.