Μπράβο φτύσιμο η Βεργκάρα στον πρώην για τον Τζο

22.10.2014
Εδώ υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος και τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους. Ο λόγος για τη Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) και τον Τζο Μανγκανιέλο (Joe Manganiello), οι οποίοι -αυτή την περίοδο- είναι χώρια λόγω των γυρισμάτων του Magic Mike XXL.

Ωστόσο, η Σοφία ως άλλη πιστή Πηνελόπη -λίγο σε πιο λάτιν έκδοση- περιμένει τον αγαπημένο της 6pack Τζο- Οδυσσέα της και δεν έχει μάτια για άλλον πόσο μάλιστα για τον πρώην της, Νικ Λόεμπ (Nick Loeb).

Η σέξι ηθοποιός λοιπόν έδινε συνέντευξη στο Extra TV κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικής εκδήλωσης New York Angel Ball όπου τιμούνται όσα άτομα έχουν συνεισφέρει με τον τρόπο τους τη μάχη κατά του καρκίνου.

Όσο λοιπόν η Βεργκάρα, η οποία διαγνώσθηκε στα 28 της χρόνια με καρκίνο του θυρεοειδούς κι αναγκάστηκε να τον αφαιρέσει μιλούσε στην κάμερα, περνάει από πίσω ο Νικ που είχε τη φαεινή ιδέα να τη χαιρετίσει.

Μία που γύρισε να δει ποιος της μιλάει, μία που ξαναγύρισε στην κάμερα μόλις συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για τον πρώην και συνέχισε τη συνέντευξη της,. Ούτε ένα γεια, ούτε ένα χαμόγελο ούτε τίποτα.

Εδώ που τα λέμε δεν ήταν και υποχρεωμένη. Άσε που θα σκέφτηκε ότι «αν το έβλεπε ο Τζο, θα μπλέκανε τα μπούτια τους όλοι μαζί». Εξάλλου για τον νυν μίλαγε εκείνη τη στγμή, άρα, ο πρώην απλά δεν κολλούσε πουθενά.

Άλλωστε το καινούριο πράμα είν’ άλλο πράγμα, όπως λέει και το τραγούδι, οπότε η Σοφία απλά προσπέρασε.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ