Πόσος έρωτας πια; Τι ευχήθηκε ο Κάνιε στην Κιμ;

22.10.2014
Μπορεί να λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Μπορεί να λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η Κιμ είχε τα γενέθλιά της χθες κι ο Κάνιε φρόντισε να μας θυμίσει για ακόμα μία φορά -σε περίπτωση που το είχαμε ξεχάσει- πόσο αγαπάει τη σύζυγό του.

Έγραψε λοιπόν στο προφίλ του στο Twitter το ακόλουθο tweet: Χρόνια Πολλά, μωρό μου! Σε ευχαριστώ που είσαι αυτή η καταπληκτική σύζυγος και μητέρα», συνοδευόμενο από φωτογραφία της καλής του.

Μάλλον όμως του φάνηκε πολύ ξερό το παραπάνω μήνυμα κι έτσι αφού το ανέβασε, αποφάσισε να το εμπλουτίσει με τα παρακάτω: «Μερικές φορές νιώθω πως το να σου πω απλά ότι σε αγαπώ δεν είναι αρκετά δυνατό για να σου εκφράσω το πόσο σε αγαπώ…».

Ρομαντικό ε; Και πιασάρικο. Άνετα θα μπορούσε να γίνει σουξέ πρώτης τάξεως με έναν τέτοιο στίχο.
Βέβαια, ο Κάνιε δεν ήταν ο μόνος που έσπευσε να ευχηθεί στην Κιμ. Η 58χρονη μητέρα της, Κρις Τζένερ (Kris Jenner) της έστειλε τις ευχές της μέσω Instagram με το ακόλουθο μήνυμα:

«Χρόνια πολλά στην πολύτιμη κόρη μου, την καλύτερη φίλη και συνεργό μου στο έγκλημα. Είσαι η καλύτερη κόρη, σύζυγος, μητέρα κι έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά». Και όχι μόνο καρδιά θα μπορούσε να πει κάποιος κακοπροαίρετος, αλλά εμείς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι.

Έκλεισε δε τις ευχές της γράφοντάς της: «Με εκπλήσσεις κάθε μέρα κι είμαι τόσο ευλογημένη που σε έχω να σε αγαπώ. Απόλαυσε την ξεχωριστή σου μέρα. Σε αγαπώ».

Χρόνια Πολλά και από εμάς, Κιμ, έστω και λίγο καθυστερημένα.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ