Ποια διάσημη ηθοποιός δεν ζει χωρίς χάπια;

10.11.2014
Όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας, δεν τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά για όσα περνούν αλλά η Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αργά» για τη σκοτεινή πλευρά της κατάθλιψης πίσω από τις κάμερες και φώτα της δημοσιότητας.

«Συνέχεια παίρνω χάπια για την κατάθλιψη, δεν γίνεται αλλιώς. Κάνουν δουλειά, εγώ μόνο στην Τήνο μπορώ να ζω χωρίς χάπια, γιατί είμαι ήρεμη, πολύ χαλαρή, κόβω το τσιγάρο για έξι μήνες», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός του κοινού, με τις μεγάλες επιτυχίες τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση» ομολόγησε η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ήταν καταθλιπτική από μικρή και την πρώτη φορά που πήγε σε γιατρό δεν κατάφεραν να συνεργαστούν και το άφησε αλλά ύστερα από μία σοβαρή κρίση, απευθύνθηκε σε άλλον ο οποίος της έδωσε χάπια χωρίς να κάνουν ψυχανάλυση.

«Τώρα πια από τότε, δεν ζω χωρίς χάπια, φοβάμαι. Όταν έκανα και σίριαλ έπαιρνα και χάπια υπνωτικά, για να κοιμάμαι» δήλωσε βγάζοντας μια διαφορετική εικόνα απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει στους κωμικούς ρόλους.