Έρωτας - έκπληξη: Ζευγάρι Μπρέμπου και Χωμενίδης

10.11.2014
Αυτός και αν είναι έρωτας – έκπληξη. Η Γωγώ Μπρέμπου και ο Χρήστος Χωμενιδης είναι ζευγάρι και μάλιστα εδώ κι έναν χρόνο!

Η γνωστή ηθοποιός και ο συγγραφέας είναι μαζί από τον περασμένο χειμώνα και κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τον «κρυφό» έρωτα που ζουν και για το λόγο αυτό, όταν εμφανίστηκαν μαζί σε θεατρική πρεμιέρα, προκάλεσαν την έκπληξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι δυο τους όταν συναντήθηκαν, είχαν μόλις βγει από δυο μακροχρόνιες σχέσεις: Ο Χωμενίδης είχε πολύχρονο δεσμό με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού (έχουν αποκτήσει μία κόρη) ενώ η Μπρέμπου είχε μόλις πάρει διαζύγιο από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα.

Μάλιστα, στο θέατρο, όπου έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, οι φίλοι τους άρχισαν τα πειράγματα, ενώ ο συγγραφέας φέρεται να σχολίασε: "Ποιος θα ασχοληθεί με τον έρωτα μας; Αν γράψουν γι΄ αυτό, ας γράψουν τουλάχιστον για τον τίτλο του τελευταίου βιβλίου μου", το οποίο παρεμπιπτόντως λέγεται "Νίκη".

Πηγή: real life