Μπήκαμε στο πολυτελές σπίτι της Κέιτ Μος στο Λονδίνο [vds]

10.11.2014
Στον καναπέ με ένα σουπερμόντελ! Η Κέιτ Μος κλείνει τα 40 και αποφασίζει να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού της για το περιοδικό Vogue. Αποκαλύπτει τον πρώτο της έρωτα, τον μεγάλο της φόβο και το αγαπημένο της ριάλιτι...

Η Κέιτ Μος κλείνει την πρώτη 40ετία της ζωής της και για να το γιορτάσει άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στην επί 18 χρόνια fashion editor της «Vogue», Κέιτ Φέλαν (Kate Phelan) και μίλησαν για όλα πίνοντας τσάι. Άλλωστε οι δυο γυναίκες έχουν μια οικειότητα και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν για λογαριασμό της «Vogue».

Η Κέιτ Μος αποκάλυψε τον πρώτο της έρωτα, που δεν είναι άλλος από τον πολύφερνο φωτογράφο Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti), ο οποίος ήταν κάτι σαν μέντοράς της. Μαζί του έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ τη δεκαετία του ’90. Ο Σορέντι ήταν εκείνος που την έφερε σε επαφή με τον Calvin Klein, με αποτέλεσμα η καριέρα της να απογειωθεί στη γνωστή διαφήμιση, όπου φωτογραφήθηκε τόπλες μόνο τζιν CK.

Η Κέιτ Μος και ο Μάριο Σορέντι παραμένουν κολλητοί φίλοι μέχρι και σήμερα, και συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά στις σέξι φωτογραφήσεις της Κέιτ, παρά το γεγονός ότι εκείνη είναι παντρεμένη με τον ρόκερ Τζέιμι Χινς. Το 40χρονο σήμερα supermodel μεταξύ άλλων δεν έκρυψε ότι αρέσκεται να μεταμφιέζεται και να αλλάζει συνεχώς «ρόλους». Επίσης, αποκάλυψε πως ένας από τους μεγάλους της φόβους είναι οι παπαράτσι, καθώς και ότι λατρεύει το reality show «Dance Moms».

Χ.Τ.