Παντρεύτηκε ο Μαρκ Άντονι - Εγκεφαλικό η Τζένιφερ Λόπεζ!

12.11.2014
Το τρίτο στεφάνι! Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ ξαναπαντρεύεται! Τελικά ο δεσμός του με το φλογερό μοντέλο από τη Βενεζουέλα δεν ήταν κάτι περαστικό. Όσοι τον ακολουθούν στο Instagram κάτι είχαν πάρει μυρωδιά από τις φωτογραφίες που έκανε ποστ την περασμένη εβδομάδα!

Σε ένα εκπληκτικό παραθαλάσσιο resort στο Άντο Ντομίνγκο, της Δομινικανικής Δημοκρατίας παντρεύτηκε ο τραγουδιστής και ηθοποιός Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) με το πανέμορφο μοντέλο από τη Βενεζουέλα, Σάνον ντε Λίμα (Shannon de Lima).

Ο 46χρονος κάτοχος Γκράμι και πολύ δημοφιλής προσωπικότητα στη Λατινική Αμερική - αν και γεννημένος στη Νέα Υόρκη - Μαρκ Άντονι έβαλε την κουλούρα με το 26χρονο μοντέλο την Τρίτη 11/11 σε μια όμορφη τελετή στην κατοικία του στο exclusive θέρετρο Casa de Campo.

Μερικές εβδομάδες πριν ο Άντονι έγραψε στο Instagram ότι αναμένεται μια «έκπληξη», και πόσταρε φωτογραφία με το ζευγάρι να περπατάει μαζί! Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον Άντονι που έχει έξι παιδιά από προηγούμενες σχέσεις και γάμους. Το 2011 χώρισε από την ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (με την οποία έχει δίδυμα). Αναφορικά με την αντίδραση της JLo, το πρώην ζευγάρι ισχυρίζεται ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις - κυρίως και λόγω των παιδιών.

Ο Άντονι είναι και ηθοποιός, έχει κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Με την Τζένιφερ τον είδαμε το 2007 στο φιλμ «El Cantante», για τη ζωή του πρωτοπόρου της σάλσα Χέκτορ Λαβόε (Hector Lavoe).

Στο My Daily News διαβάσαμε το πως γνωρίστηκε το ζευγάρι. Από ότι φαίνεται ο Μάρκ Άντονι την είδε σε ένα βενζινάδικο, όπου αγόραζε κάτι από ένα κατάστημα τροφίμων. Πριν μπει στη Lotus της, μια Bentley με φιμέ τζάμια πλησίασε και ο οδηγός της ζητήσει το τηλέφωνό της. Εκείνη ρώτησε ποιος είναι στο πίσω κάθισμα ... και ιδού ο λάτιν σταρ. Του έδωσε το τηλέφωνό της, βγήκαν ένα ραντεβού, αλλά τον απέρριψε λόγω ύψους. Μετά από καιρό ξανασυναντήθηκαν και ... την κατέκτησε!

Χ.Τ.