Από θαύμα γλίτωσε τον θάνατο ο Μπόνο των U2

13.11.2014
Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πώς ζει σήμερα. Ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος γλίτωσε -στην κυριολεξία- από του Χάρου τα δόντια.

Πήγαν στον άλλο κόσμο και γύρισαν ο Μπόνο (Bono) και τέσσερις φίλοι, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν κόντεψε να συντριβεί.

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος σταρ και οι φίλοι του ξεκίνησαν χθες με ιδιωτικό τζετ από το Δουβλίνο με κατεύθυνση προς το Βερολίνο όπου την Παρασκευή, το συγκρότημα αναμένεται να βραβευτεί στο πλαίσιο των γερμανικών βραβείων Emmy.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ενώ ταξίδευαν ήδη μια ώρα και καθώς το αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 8.000 ποδιών ακούστηκε ένας εκωφαντικός θόρυβος και η πόρτα του χώρου αποσκευών αποκολλήθηκε βίαια. Προκλήθηκε πανικός, οι αποσκευές ξεχύθηκαν στους αιθέρες και εντέλει, οι επιβαίνοντες είχαν μαζί τους... άγιο, όπως λέει και ο λαός μας.

"Το αεροπλάνο θα μπορούσε να είχε πέσει. Όλοι νιώθουν απίστευτα τυχεροί που είναι ζωντανοί", μεταφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος υπογραμμίζοντας το σοκ που έπαθαν όλοι όταν μετά την αναγκαστική προσγείωση που κατάφεραν έμαθαν τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα.

Ένα τραγούδι πυ αφιερώνουμε ειδικά σήμερα λοιπόν στο Μπόνο δεν μπορεί να είναι άλλο από το "Beautiful Day".