Πληγωμένος Μέριλιν: Μετά τον άντρα της Στεφάνι κανείς

13.11.2014
Ο αμφιλεγόμενος τραγουδιστής των 80's παραδέχεται τον πόνο του για τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ… 28 χρόνια μετά!

Ο Μέριλιν (Marillyn) που έγινε διάσημος για τη γυναικεία αμφίεσή του, παραδέχεται ότι από το 1986 (!) δεν έχει συνέλθει ακόμη από τον χωρισμό του από τον Γκάβιν Ροσντέιλ (Gavin Rossdale).

"Δεν έχω φιλήσει κανέναν εδώ και 28 χρόνια", αποκαλύπτει με πόνο ψυχής ο 52χρονος σήμερα Πίτερ Ρόμπινσον (Peter Robbinson), όπως είναι το πραγματικό του όνομα.

Τη σχέση των δύο αντρών αποκάλυψε ο Μπόι Τζορτζ, κολλητός του Μέριλιν, μέσα από την αυτοβιογραφία του το 1995.

Αρχικά ο Ρόσντεϊλ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένος με την Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) από το 2002 και έχουν μαζί τρία παιδιά, το διέψευσε κατηγορηματικά, όμως μερικά χρόνια αργότερα το… ξανασκέφτηκε.

Ο Ρόμπινσον υποστηρίζει με πάθος πως όχι μόνο οι δύο άντρες είχαν σχέση αλλά ότι κράτησε 5 χρόνια και ότι ήταν τρελά ερωτευμένοι.

Ο Ρόσντεϊλ αντίθετα παραδέχτηκε τελικά ότι υπήρξε δεσμός, όμως στο πλαίσιο του γενικού πειραματισμού της ηλικίας των 17 ετών.

"Έκλαιγα κάθε μέρα για 10 χρόνια και δεν έχω φιλήσει κανέναν άλλον από το 1986" παραδέχτηκε μιλώντας στην "Daily Mirror" ο ερωτοχτυπημένος Μέριλιν, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από τον Γκάβιν το 1986, κλείστηκε στο σπίτι της μαμάς του και δεν βγήκε έξω για 20 (!) χρόνια.

Εκεί, ο Πίτερ πάλεψε με ναρκωτικά και άλλους εθισμούς, ενώ ταυτόχρονα έχασε και όλη την περιουσία που είχε φτιάξει τα καλά χρόνια της δουλειάς του.

"Μου είπε ότι με αγαπάει, που ήταν γελοίο γιατί δεν με ήξερε καθόλου. Μιάμιση ώρα μετά, όμως, κλαίγαμε και οι δύο και καταλήξαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Αυτό ήταν. Γίναμε ζευγάρι", θυμάται ο Ρόμπινσον, ο οποίος όμως φαίνεται ότι νιώθει πια έτοιμος για ένα νέο βήμα στη ζωή του.

Με re-tweet της 28ης Οκτωβρίου ανακοινώνει ο Μέριλιν ότι "έχει απόψε ραντεβού"! Και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, ο "τυχερός" μπορεί και να έχει τα μισά του χρόνια... Αλλά, ποιος μετράει;