Χρηστίδου: Άγριο κράξιμο για τη γυμνή φωτογραφία της

20.11.2014
Ο, τι μπορεί κάνει και η Σίσσυ Χρηστίδου για να έχουμε κάτι κι εμείς να ασχοληθούμε. Από τη στιγμή που απέχει κι από την τιβί, δεν είναι να ξεχνάμε την παρουσιάστρια.

Κι ευτυχώς για εκείνη που υπάρχουν τα social media και με τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» έχουμε το... κάτι για να ασχοληθούμε με την αφεντιά της. Μόνο που με την τελευταία φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ κατάφερε να απασχολήσει, αλλά και να προκαλέσει έναν κακό χαμό.

Βλέπεις, η παρουσιάστρια πήγε για σολάριουμ σε γνωστό κέντρο περιποίησης και θεώρησε πολύ σημαντικό να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία την ώρα που της κάνουν την τεχνική. Μάλιστα, στην επίμαχη φωτογραφία η Σίσσυ είναι σχεδόν ολόγυμνη, αφού ποζάρει μόνο με το σλιπάκι της. Κι αντί ο κόσμος να αποθεώσει τη γυμνή πλάτη της Χρηστίδου, άρχισε να την κράζει και μάλιστα άγρια.

Εξάλλου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν «τραβηγμένη» την φωτογραφία, ενώ άλλες φίλες της στο διαδίκτυο την κατέκριναν που προτρέπει τον κόσμο σε τέτοιες περιττές ενέργειες μέσα στην οικονομική κρίση.

Αλλά να μην αγχώνεται η Σίσσυ και βρέθηκε άνθρωπος που την υπερασπίστηκε με πάθος. Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ο απρόσμενος σύμμαχος της στο άγριο κράξιμο που της έριξαν. «Κάνε αυτό που ξέρεις και το κάνεις καλά. Από κακία άλλο τίποτα» έγραψε χαρακτηριστικά.