Σάλος με τα πλάνα του βιασμού της Λάνα Ντελ Ρέι [photos +vds]

21.11.2014
Τον Μέριλιν Μάνσον τον γνωρίζουμε ως εκκεντρικό σε κάθε βιντεοκλίπ του. Δεν καταλαβαίνει από σταυρούς, από γυμνό, από διαστροφές... αυτός ο καλλιτέχνης ζει για να προκαλεί! Αυτή τη φορά το παράκανε...

Η Λάνα ντελ Ρέι (Lana del Rey) βιάζεται στα πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από ένα βίντεο γυρισμένο το 2012.

Στο μικρού μήκους φιλμ για το κομμάτι «No Reflection» του Marilyn Manson υπάρχουν σκηνές όπου η διάσημη 29χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να βιάζεται άγρια από άγνωστο άντρα. [ΠΡΟΣΟΧΗ το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους]

Μπορεί οι συγκεκριμένες σκηνές να μην συμπεριλήφθηκαν ποτέ στο επίσημο video clip του τραγουδιού, καθώς κρίθηκαν σοκαριστικές, ωστόσο διέρρευσεαν από την εταιρεία παραγωγής Sturmgruppe και τον σκηνοθέτη Ελάι Ρόθ (Eli Roth), ο οποίος πριν από έναν χρόνο είχε μιλήσει στον Λάρι Κινγκ (Lary King): «Γύρισα ένα βίντεο με τον Μέριλιν Μάνσον και τη Λάνα ντελ Ρέι που είναι τόσο αρρωστημένο, ώστε το έχουν κλειδώσει σε ένα σεντούκι εδώ και έναν χρόνο τώρα» είχε πει το 2013.

Ο Ροθ είναι ο "βιαστής" του βίντεο και σε κάποια σημεία του φιλμ ξεχωρίζει ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) με τον οποίο εκείνη την εποχή λέγεται ότι φλέρταρε με τη Λάνα.

Από την πλευρά της τραγουδίστριας δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο σχετικά, όμως εκπρόσωποι του Μάνσον διαψεύδουν κατηγορηματικά την όποια σχέση του με τη διαρροή και με το... βίντεο.