Γελάσαμε τρελά με τη Μελέτη στο Σανατόριο της Πάρνηθας [vds]

21.11.2014
Νέο συκώτι κάναμε με την εκπομπή της Μελέτη για το Σανατόριο της Πάρνηθας! Έχω κοψοχολιαστεί… Πάμε να φύγουμε... Τώρα θέλω να φύγω... Τι με ακούμπησε... και πάνω και κάτω και πάνω και κάτω και πάνω και κάτω... Άκουσες το γρρρ.... με όλες αυτές τις φράσεις η Ελεονώρα Μελέτη περνοδιάβαινε στο Σανατόριο της Πάρνηθας, όπου ήχοι, αύρες και το κακό συναπάντημα... την έκαναν να «τα κάνει επάνω της».

Περάσαμε μια βραδιά γεμάτη... κέφι. Θυμηθήκαμε τα εφηβικά μας χρόνια, που επιχειρούσαμε να σηκώσουμε με τα δάκτυλα μια καρέκλα με τον άνθρωπο επάνω, και κάναμε συζητήσεις για στοιχειωμένα σπίτια, φαντάσματα και UFO.

Η Μελέτη για τις ανάγκες της εκπομπής της, hashtag, βρέθηκε με τους συνεργάτες της στο Σανατόριο της Πάρνηθας... και «τα έδωσε» όλα: «Έχω κοψοχολιαστεί… Πάμε να φύγουμε»... Χέ..ηκα επάνω μου... Τι σκ..τά ακούγεται» ήταν λίγες από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε η Ελεονώρα, η οποία μην ξεχνάτε μιλάει και πολλές... γλώσσες! Συνέχισε ακάθεκτη με τα : «Παιδιά να το, θέλω να φύγουμε... Το άκουσες το γρρρρ; Μην παίζουμε άλλο με αυτό» και οι συνεργάτες της δεν μπορούσαν να την ηρεμήσουν. «Αν δεν ερχόμουν δεν θα το πίστευα ποτέ»!

Στο βίντεο απεικονίζεται ο τρόμος της ίδιας όσο και των συνεργατών της που «αισθάνθηκαν μία ενέργεια». Κάτι κάτι κάτι μάλιστα έγδαρε το δερμάτινο τζάκετ του συνεργάτη της - που ήταν και ειδικός στα φαντάσματα - καθώς είχαν κατέβει στο στοιχειωμένο υπόγειο.

Μπράβο Ελεονώρα. Είτε έγιναν όλα αυτά είτε όχι εμείς πολύ το διασκεδάσαμε!

X.T.