Στα δικαστήρια Λιάγκας - Σκορδά!

21.11.2014
Στα δικαστήρια θα βρεθούν τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Κι αυτό διότι πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση σε βαθμό κακουργήματος, με την χρηματιστηριακή απάτη όπου το ζευγάρι έχασε 330 χιλιάδες ευρώ!

Για την ιστορία, καλός φίλος του Λιάγκα, που φέρεται να είναι και ο «εγκέφαλος» της απάτης, τον έπεισε να επενδύσει όλες του τις οικονομίες σε ένα ομόλογο. Έλα, όμως, που ο κολλητός έβαλε τα λεφτά στην τσέπη του και στη συνέχεια έγινε... Λούης.

Ο Λιαγκας, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, έμαθε τυχαία για την απάτη του φίλου του, όταν βρισκόταν στην Τήνο για διακοπές και λίγο έλειψε να πάθει εγκεφαλικό. Αφού συνήλθε από το σοκ, ανέθεσε την υπόθεση στον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Το ζευγάρι (είχε επενδύσει ένα μικρότερο ποσό και η Σκορδά) κατέθεσε μήνυση και αγωγή και τώρα θα εκδικαστεί η μήνυση.

«Έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό, τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εξαιρετικός δικηγόρος, παρακολουθεί το θέμα. Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματα μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή. Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτό που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι με τα χρήματα μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου. Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό, τι είχα μαζέψει» είχε δηλώσει σε μία παλαιότερη συνέντευξη ο παρουσιαστής.

Αλλά και η Φαίη στην τελευταία της εμφάνιση στα Καρντάσιανς με μπόλικη δόση χιούμορ αναφέρθηκε στην περιπέτεια του συζύγου της, λέγοντας χαριτολογώντας ότι έχουν διαφορετικούς λογαριασμούς, αφού ο Λιάγκας δεν έχει πλέον χρήματα καθώς τα έχασε όλα.