Εξαφάνιση - θρίλερ του Γιώργου Μαρίνου!

24.11.2014
Ανήσυχοι είναι οι φίλοι και οι γνωστοί του Γιώργου Μαρίνου, καθώς κανείς τους δεν γνωρίζει που βρίσκεται. Ο αλλοτινός λαμπερός ηθοποιός φιλοξενούνταν από την προηγούμενη άνοιξη σε πολυτελή οίκο ευγηρίας στο Γέρακα, καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας, η ψυχολογία του δεν ήταν καθόλου καλή, ενώ είχε υποστεί οικονομική καταστροφή.

Για να μπει εκεί τον είχαν βοηθήσει πάρα πολύ, ο καρδιακός φίλος του Σταμάτης Φασουλής και η Μαριάννα Λάτση.

Σύμφωνα, ωστόσο, με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πριν από λίγα 24ωρα, άνοιξε την πόρτα και έφυγε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν. «Ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε άρον άρον από τον οίκο αποκατάστασης στο Γέρακα, όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους μήνες, και μάλιστα δεν χαιρέτησε ούτε καν την ψυχολόγο, με την οποία ερχόταν καθημερινά σε επαφή μαζί της» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αίσθηση επίσης προξενεί πως ο φίλος του Σταμάτης Φασουλής δήλωσε πως ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή μαζί του. «Δεν τον βλέπω πια. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε από τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του Ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του και εγώ τις αποστάσεις του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο Γιώργος Μαρίνος είχε ένα διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά καιρούς για να ξεκουράζεται, όταν δεν ήθελε να πάει στη βίλα του στο Νέο Βουτζά. «Ωστόσο, δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι σήμερα ζει σε αυτό το διαμέρισμα, γιατί λέγεται πως φέτος βρισκόταν σε συνεννοήσεις να το πουλήσει και αυτό, όπως και τη βίλα του και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας»….