Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το σεξ πάνω απ' όλα!

24.11.2014
Όταν ακούς το όνομα του Θεοχάρη Ιωαννίδη πρώτα σου έρχεται στο μυαλό το εντυπωσιακό σώμα του και μετά οι ρόλοι του, κάτι που είναι φυσιολογικό αφού από το ξεκίνημα του… τα ρούχα ήταν ελάχιστα. Ο ίδιος στην τελευταία του συνέντευξη ισχυρίζεται πως δε θα ήθελε να πλασάρει την εικόνα του ζεν πρεμιέ και του γόη όπου παίζει ή φωτογραφίζεται αλλά να εφκράζεται όπως εκείνος θέλει.

«Αυτό με το γυμνό ήταν λίγο 50-50. Λίγο το ζητούσαν, λίγο το πουλούσα. Τώρα αρχίζω και το βαριέμαι. Αρχίζω και ψάχνω ρόλους σαν τον Πάτροκλο του Μπρούσκο. Ευτυχώς η συγκεκριμένη σειρά έχει κινηματογραφικές προδιαγραφές. Είναι καλαίσθητη, έχει εξωτερικά γυρίσματα... δεν είναι σαπουνόπερα. Ο Ανδρέας Γεωργίου κάνει φανταστική δουλειά» δήλωσε.

Επίσης συμπλήρωσε πως δε θέλει να φτιάξει μια εναλλακτική περσόνα κάτι το οποίο προσπάθησε στην ουσία το έκαναν οι άλλοι για εκείνον χωρίς επιτυχία γιατί ήθελαν να τον πλασάρουν ως ζεν πρεμιέ κι εκείνος έκανε τον Καραγκιόζη.

Τέλος εκτός επαγγελματικών σχεδίων, στην προσωπική του ζωή το σεξ είναι σε περίοπτη θέση και το θεωρεί τη μέγιστη απόλαυση. «Γουστάρω το σεξ όσο τίποτα άλλο. Βέβαια θα μου πείτε ότι όλοι το γουστάρουν. Θα έλεγα καλύτερα ότι λίγοι κινούνται μέσα από αυτό. Όχι από το σαρκικό σεξ, αλλά από την ολοκληρωμένη μορφή του. Από τον έρωτα γενικότερα.» ανέφερε.