Στις πιο ποθητές γυναίκες του 2014 η κόρη του Σον Πεν [photos]

28.11.2014
Η κόρη του Σον Πεν και της Ρόμπιν Ράιτ έγινε 23 ετών και έχει πλέον μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μοντέλου μπροστά της. Μεγάλωσε η Ντίλαν και πήρε την καριέρα της στα χέρια της. Αρνήθηκε γυμνή φωτογράφηση για το Playboy, αν και είχε ήδη ποζάρει για το Treats.

Η Ντίλαν Πεν έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο για το 2014 και έχει κάνει σέξι φωτογράφηση για το GQ. Εντύπωση μας έκαναν τα σχόλια της νεαρής για τον νέο έρωτα του μπαμπά της την ηθοποιό Σαρλίζ Θέρον: «Είναι απίθανη για ένα πράγμα. Είναι η μόνη γυναίκα μετά τη μαμά μου που μπορεί να κάνει το μπαμπά μου να σκάσει. Η μόνη γυναίκα. Και αυτό είναι μια απίστευτα γαμ…νη πρόκληση. Είναι βράχος». Μάλιστα, η 23χρονη δεν έκρυψε την επιθυμία της να τους δει ανδρόγυνο.

«Είναι υπέροχοι μαζί… Είναι ο ένας για τον άλλον. Εφόσον, λοιπόν, είναι ευτυχισμένος ο πατέρας μου, είμαι χαρούμενη και για τους δύο». Η Θερόν έχει ένα θετό γιο, τον Τζάκσον, που είναι δύο ετών, ενώ ο Πεν εκτός από τη Ντίλαν έχει κι ένα γιο τον 20χρονο Χόπερ από το γάμο του με τη Ρόμπιν Ράιτ.