Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στηρίζει Φουρέιρα: «Με κορόιδευαν στο σχολείο»

28.11.2014
Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα ότι δεν είναι από το Μεξικό, ούτε από τη Βραζιλία, αλλά είναι από την Αλβανία έφερε στο φως και άλλη μια ιστορία κοινωνικού ρατσισμού που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε στο περιοδικό KOOL και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο μετά από τόσα χρόνια ότι έχει γεννηθεί στην Αλβανία, αλλά αισθάνεται - και είναι - Ελληνίδα.

Άλλοι τη δικαιολόγησαν και πολλοί έκαναν κριτική στην επί χρόνια στάση της να μην το παραδέχεται και να μην αρνείται τις φήμες που την ήθελαν να έχει γεννηθεί σε κάποιο εξωτικό μέρος αυτού του πλανήτη.

Σε δηλώσεις της η τραγουδίστρια και παίκτρια του φετινού Dancing With The Stars, Ειρήνη Παπαδοπούλου, μοιράστηκε τη δική της παρόμοια ιστορία.

«Την δικαιολογώ απόλυτα» είπε η τραγουδίστρια και την παρομοίασε με όσα βίωσε η ίδια μικρή επειδή η καταγωγή της είναι από το Καζακστάν και είχε θέματα με την ελληνική γλώσσα και με το γεγονός ότι η μητέρα της δεν μιλούσε καλά ελληνικά.

«Δεν περιγράφεται πόσο μου στοίχισε ψυχολογικά ότι με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο. Πολεμούσα να πετύχω και να γίνω καλύτερη από το παιδάκι που με κορόιδευε. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν γιατί και οι ίδιοι δεχόντουσαν τον ρατσισμό στο Καζακστάν. Α! Οι Γρεκοί».