Έξαλλη η Μανωλίδου τα χώνει «ζωντανά» στον Λιάγκα για τον "παιδαρά" Άδωνι

02.12.2014
Ξέσπασε η Ευγενία Μανωλίδου για όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της Παρασκευής (29/11) για την ερωτική ζωή της με τον Αδωνη Γεωργιάδη. Σε έξαλλη κατάσταση στην κοινή μεσημεριανή ραδιοφωνική τους εκπομπή και ουρλιάζοντας σχεδόν τον κόλλησε κυριολεκτικά στον τοίχο.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάταια προσπαθούσε να της εξηγήσει πως έκανε πλάκα. Η Μανωλίδου επέμενε στη θέση της και τότε εκείνος της απάντησε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να λήξει η συνεργασία μας», ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει προσωπικά ούτε την ίδια, ούτε την οικογένειά της. «Με τον μανδύα της πλάκας έχουν ειπωθεί τα χειρότερα» του ανταπάντησε η Μανωλίδου και συμπλήρωσε φανερά ενοχλημένη: «Δεν έχεις παιδιά 17-18 ετών γι΄ αυτό μιλάς».

Να σας θυμίσουμε την αιτία όλων αυτών; Οι τελείως, σύμφωνα με την Ε. Μανωλίδου, ανύπαρκτες εκμυστηρεύσεις της στον γνωστό παρουσιαστή πως ο σύζυγός της, Αδωνης Γεωργιάδης είναι... «ο καλύτερος εραστής της Ελλάδας»! «Παιδιά, στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο η Ευγενία λέει διάφορα για τον Άδωνη. Τον λέει παιδαρά, λέει ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα, ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι! Έχει πει ότι έχει ένα… σημείο που υπερτερεί και ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι γίνεται χαμός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η δήλωση του αυτή σε χρόνο μηδέν, έκανε το γύρο του διαδικτύου και οι ερωτικές επιδόσεις του συζύγου, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τα περισσότερα sites.