Το fun club της Παπαρίζου τρελάθηκε. Την κράζει για τα κιλά της!

02.12.2014
Αγνώριστη είναι η Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη εμφάνισή της στη Σουηδία, και οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες έχουν δημιουργήσει πάλι συζήτηση για τα παραπανίσια κιλά της.

Η σημερινή της εικόνα δε θυμίζει εκείνη παλαιότερων χρόνων. Η Έλενα Παπαρίζου έχει πολλές φορές αντιμετωπίσει σχόλια για το βάρος της και μάλιστα η ίδια έχει δηλώσει ότι οι γυναίκες με κάποια παραπάνω κιλά μπορούν να είναι... σέξι!

Αυτή τη φορά οι εικόνες από το live της στη Σουηδία δείχνουν την Παπαρίζου μέσα σε μια μηχανή του χρόνου ... τόσο τα ρούχα όσο και τα μαλλιά και η πληθωρική της σιλουέτα δεν ταιριάζουν ούτε στην ηλικία ούτε στην προσωπικότητά της.

Τα νέα είναι ότι κάποιοι θαυμαστές της έχουν δημιουργήσει το δικό τους, προσωπικό hate club... όπου κράζουν την Έλενα. Κολάζ με το πριν και το μετά της τραγουδίστριας και φωτογραφίες που έχουν περάσει από το Photoshop δίνουν και παίρνουν, με τους διαχειριστές της σελίδας να εκδηλώνουν εμπάθεια προς το πρόσωπο της Έλενας. Δεν θα αναφέρουμε τις φράσεις με τις οποίες ... στολίζουν την νικήτρια της Eurovision... απλά αναρωτιόμαστε γιατί τέτοια φρίκη;