Ο Ρόκκος τελικά έχει πάει με άντρα [δεν του άρεσε]

02.12.2014
Πιστεύαμε ότι ήταν απλά μια φήμη... ότι ο μπουτάλ Στέλιος Ρόκκος έχει πάει με άντρα και δεν του άρεσε! Η πολύ παλαιά δήλωση του Ρόκκου ότι άντρας είναι αυτός που πήγε με άντρα και δεν του άρεσε ήρθε πάλι στο προσκήνιο.

Στην πρεμιέρα του κέντρου, όπου εμφανίζεται ο Ρόκκος επιβεβαίωσε με τη γνωστή ειρωνική του διάθεση την παλαιότερη προκλητική δήλωσή του.

«Εγώ είμαι αυτός που έχει δηλώσει παλιότερα ότι άντρας είναι αυτός που το δοκίμασε και δεν του άρεσε, ε εμένα δεν μου άρεσε» ήταν η απάντηση του στο σκετς με τον Τάκη Ζαχαράτο όταν εκείνος ως Έλλη Στάη τον ρώτησε «Αν... τη σκάβει την Αμφίπολη»!

Η σκηνή σχολιάστηκε από το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας που έχει προηγούμενα με τον τραγουδιστή είπε: «Εγώ το έπιασα το υπονοούμενο, ότι έχει πάει με άντρα είπε. Τώρα εγώ δε μιλάω γιατί τα προηγούμενα με τον Ρόκκο και αν μιλήσω εγώ θα μου πει ότι πάλι ο Λιάγκας είπε αυτά. Δεν ξέρω αν εννοούσε αυτό, πάντως από τα συμφραζόμενα αυτό καταλαβαίνεις. Άρα εμείς που δεν το έχουμε δοκιμάσει δεν είμαστε άντρες; Σύμφωνα με τον φίλο μου τον Στέλιο, εμείς που δεν έχουμε πάει ρε Στέλιο με άντρα ποτέ ίσως ή χάνουμε αφενός ή αφετέρου. Δεν ξέρουμε αν το εννοούσε ή αν έκανε χιούμορ» σχολίασε.