Ρουβάς - Ζυγούλη: Επιτέλους παντρεύονται!

02.12.2014
Της έχει κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου και της έχει κάνει και ... παιδιά! Πλέον από ότι διαβάζουμε το ζευγάρι έχει μπει την τελική ευθεία για να επισημοποιήσει τη σχέση του... στην εκκλησία με παπά και με κουμπάρο.

Ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει πρόσφατα πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη στη βάφτιση της κόρης τους Αριάδνης και φήμες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζεται για γάμο.

Ο Σάκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 φάνηκε πιο σίγουρος από ποτέ, αφού η Κάτια, που τον δυσκόλευε στην τελική ευθεία... του είπε το ναι! Ο Έλληνας ποπ σταρ σε απευθείας σύνδεση με το Πρωινό του ΑΝΤ1 από τις πρόβες για τους θεατρικούς Άθλους του Ηρακλή, που κάνουν πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου, αποκάλυψε την είδηση.

Ο Άρης Καβατζίκης τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να τολμήσει ακόμα έναν άθλο... αυτόν του γάμου και εκείνος απάντησε: «Δεν τον θεωρώ καν άθλο. Άθλος είναι να πείσει κανείς τη Ζυγούλη! Αλλά νομίζω ότι το κλείσαμε αυτό το θέμα πια. Πλέον μου είπε "ναι" μπροστά σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα, όταν όλοι ρώτησαν αν πρέπει να ευχηθούν «η ώρα η καλή», ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε χαμογελώντας (που ήταν και κούκλος πάλι!): «Ναι αμέ! Γιατί όχι;».