Lady Gaga: "Με βίασε μουσικός παραγωγός στα 19"

03.12.2014
Εξομολόγηση εκ βαθέων έκανε σε ραδιοφωνική εκπομπή η διάσημη τραγουδίστρια για την τραυματική εμπειρία που σημάδεψε τη ζωή της.

Η Lady Gaga κάθισε στον καναπέ του Χάουαρντ Στερ (Howard Stern) και σε συνέντευξη που του παραχώρησε αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το ότι όταν ήταν 19 ετών τη βίασε ένας μουσικός παραγωγός 20 χρόνια μεγαλύτερός της, αφήνοντάς της τεράστιες πληγές που έκαναν χρόνια να κλείσουν.

Όταν τη ρώτησε στην αρχή ο Στερν, η 28χρονη σταρ δίστασε ψελίζοντας ότι προτιμά να μιλά για πιο ευχάριστες στιγμές. Στη συνέχεια όμως προχώρησε σε αποκαλύψεις τονίζοντας ότι "πέρασε φρικτές στιγμές μέχρι σήμερα που μπορεί να 'γελά΄με αυτό" έχοντας καταφέρει με το σπαθί της -και μόνο με αυτό- να γυρίσει όλο το κακό που της συνέβη σε καλό.

"Και αυτό συνέβη ύστερα από πολλά χρόνια νοητικής, ψυχολογικής και συναισθηματικής θεραπείας που με βοήθησαν να γιατρευτώ. Η μουσική μου έκανε θαύματα, αλλά εκείνο τον καιρό δεν ήμουν καν ο εαυτός μου. Και για να είμαι ακριβής, ήμουν περίπου 19 ετών. Πήγαινα σε καθολικό σχολείο και μετά, όλα αυτά τα τρελά συνέβησαν. Δεν μπορούσα να καταλάβω. 'Έτσι είναι οι ενήλικες;', σκεφτόμουν", εξομολογήθηκε η Lady Gaga τονίζοντας πόσο αφελής ήταν.

Η Gaga δεν κατανομάζει τον βιαστή της, είπε όμως ότι κάποια στιγμή τον είχε δει σε ένα κατάστημα και είχε παραλύσει ολόκληρη, όσο και αν το είχε "τακτοποιήσει" στο μυαλό της το όλο ζήτημα.

Πάντως ενδιαφέρον έχει ότι ο δικηγόρος της Kesha Μαρκ Γκεραντος (Mark Gerados) υποστηρίζει ότι δράστης είναι ο Dr Luke τον οποίο η πελάτισσά του έχει κατηγορήσει ανοιχτά για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι εκπρόσωποι της Lady Gaga το διαψεύδουν, εκείνος όμως επιμένει με πάθος. Ξέρει, λέει, στα σίγουρα...