Οι Άγγελοι της Victoria Secret προκάλεσαν εγκεφαλικά στο Λονδίνο [photos]

03.12.2014
Άνω κάτω έκαναν το Λονδίνο οι πιο διάσημοι «Άγγελοι» της υφηλίου, καθώς περισσότερα από σαράντα μοντέλα ανέβηκαν στην πασαρέλα του Earls Court για το ετήσιο σόου της Victoria Secret.

Άνω κάτω έκαναν το Λονδίνο οι πιο διάσημοι «Άγγελοι» της υφηλίου, καθώς περισσότερα από σαράντα μοντέλα ανέβηκαν στην πασαρέλα του Earls Court για το ετήσιο σόου της Victoria Secret. Η θερμοκρασία ανέβηκε σε δυσθεώρητα ύψη, αφού υπό τους ήχους της μουσικής της Τέιλορ Σουίφτ (που τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή), η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και πολλές άλλες αιθέριες υπάρξεις παρουσίασαν τις νέες δημιουργίες της διάσημης εταιρείας εσωρούχων.

Λίμα και Αμπρόσιο έκαναν μία εκπληκτική εμφάνιση φορώντας τα Fantasy Bra, τα πανάκριβο σουτιέν, τα οποίο είναι στολισμένα με 16.000 πολύτιμους λίθους, «δεμένους» με χρυσό 18 καρατίων και κόστισαν έκαστο 2 εκατομμύρια δολάρια! Τις προηγούμενες ημέρες, τα διάσημα μοντέλα μας είχε βέβαια προετοιμάσει μέσω των social media για το τι θα δούμε, όμως πραγματικά η εμφάνιση τους αυτή ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Σημειώστε πως για να είναι έτοιμα σαράντα περίπου μοντέλα του φανταχτερού αυτού σόου χρειάστηκε η συνδρομή 5 μακιγιέζ και 25 κομμωτών! Το Victoria's Secret Fashion Show θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί από το CBS.