Η πρώτη φωτογραφία της κόρης Μέντες & Γκόσλινγκ

03.12.2014
Η διάσημη λεχώνα παρουσίαζει πρώτη φορά την κόρη της στο σόου της Έλεν ντε Τζένερες.

Η Εύα Μέντες (Eva Mendes) γέννησε την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gossling) πριν από 10 εβδομάδες έχοντας περάσει όλη την εκγυμοσύνη της κάτω από άκρα μυστικότητα.

Τώρα, ήρθε η ώρα, όμως και να μιλήσει για εκείνη, αλλά και να την παρουσιάσει στον κόσμο όλο.

Την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen de Generes) διάλεξε η 40χρονη λατίνα για τα "αποκαλυπτήρια", αλλά η οικοδέσποινα -όπως μπορείτε να δείτει και στο βίντεο που ακολουθεί- την υποδέχτηκε αποκαλώντας την "ψεύτρα". Και αυτό γιατί στην τελευταία εκπομπή της όπου είχε πάει καλεσμένη η Εύα είχε αρνηθεί ουκ ολίγες φορές την εγκυμοσύνη, η οποία, προφανώς ήταν πραγματικότητα.

Η κουβέντα χαλάρωσε αμέσως και η ντε Τζένερες ζήτησε την άδεια της Μέντες να δείξει στο κοινό τη φωτογραφία της μικρής Εσμεράλδα που της είχε στείλει -και καλά- νωρίτερα εκείνη.

"Πατέρας της είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, οπότε φαντάζεστε πώς θα είναι το παιδί", προλόγισε τη φωτογραφία η Έλεν και ιδού:

"Πολύ... εξωτική", αρκέστηκε να πει η μαμά Εύα, ενώ η Έλεν δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει το γεγονός ότι βάφουν το παιδί από τόσο μικρό.

Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι Μέντες και Γκόσλινγκ θα συνεχίσουν το "κρυφτούλι" με τον Τύπο όσο περισσότερο μπορούν δίνοντας στην κόρη τους την πολυτέλεια της ιδιωτικής ζωής που σίγουρα δεν θα έχει μεγαλώνοντας.