Άγριος καβγάς Βαϊτσου - Γεωργίου στα γυρίσματα του Μπρούσκο;

03.12.2014
Δύο χρόνια μετρά η σχέση της Έλενας Βαϊτσου και του Ανδρέα Γεωργίου, από τότε δηλαδή που ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα της σειράς, Μπρούσκο

Δύο χρόνια μετρά η σχέση της Έλενας Βαϊτσου και του Ανδρέα Γεωργίου, από τότε δηλαδή που ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα της σειράς, Μπρούσκο. Αν και οι δύο αποφεύγουν να μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους, αυτή δύο χρόνια τώρα έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα φώτα της δημοσιότητας. Τα on off έχουν γίνει θέμα συζήτησης, όπως και η επανασύνδεση τους το περασμένο καλοκαίρι στην Ταϊλανδή, όπου βρέθηκαν για της ανάγκες της σειράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν λίγες μέρες έγινε ο κακός χαμός στα γυρίσματα, με την Βαϊτσου σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται στο σύντροφό της! Φώναζε, σου λέει, το δημοσίευμα στον Γεωργίου ότι δε μπορεί ν' αντέξει άλλο τη συμπεριφορά του. Γιατί βλέπεις, όπως αναφέρει πάντα το ίδιο δημοσίευμα ο Κύπριος ζηλεύει λιγάκι παραπάνω και η όμορφη σύντροφός τους δεν αντέχει. Την πνίγει. Για να μην πούμε την άλλη αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: ο Γεωργίου ζήλεψε μέχρι και τον αδελφό του που μπήκε πρόσφατα στη σειρά και ζήτησε από την Βαϊτσου να μην έχει πολλά πολλά μαζί του!