Καρράς: "Καρφώνει" τη Φουρέιρα που έκρυβε την καταγωγή της

04.12.2014
Χαμός έχει γίνει μετά την αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα ότι έκρυβε την αλβανική καταγωγή της, επειδή έτσι την είχαν συμβουλεύσει οι δισκογραφικές στο ξεκίνημα της καριέρας της

Θέση για το θέμα έχουν πάρει και αρκετοί συνάδελφοι της τραγουδίστριας, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αντώνης Ρέμος. Και τώρα ήρθε η σειρά του Βασίλη Καρρά να το σχολιάσει, ο οποίος σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό "καρφώνει" τη νεαρή τραγουδίστρια.

«Μα όλοι το ξέραμε και το σεβαστήκαμε. Εκείνη μόνο ένιωθε ότι το έκρυβε!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, μιλώντας για την αντιμετώπιση των Ελλήνων σε θέματα ρατσισμού. «Εμείς διακηρύσσουμε ότι είμαστε αντιρατσιστές στα λόγια, αλλά στη δουλειά μας θέλουμε το φτηνό αλλοδαπό εργάτη. Τα μισά καράβια είναι γεμάτα από ξένους. Ο Έλληνας είναι τεμπέλης, θέλει να κάθεται, να βγάζει λεφτά και να δουλεύουν όλοι οι άλλοι για εκείνον" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δεν παρέλειψε να τα "χώσει" στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως είναι καλός μόνο στις φωτογραφίσεις:

«Μα τι έχει κάνει ο Μπουτάρης για τη Θεσσαλονίκη; Επειδή ξήλωσε την παραλία και την έφτιαξε από την αρχή; Νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε. Έχει μόνο ωραίες θεωρίες, όνειρα. Είδαμε τίποτα να υλοποιείται; Ο μπαρμπα-Γιάννης Μπουτάρης είναι καλός μόνο για φωτογράφιση στα περιοδικά και για να δίνει συνεντεύξεις. Όταν κάνει το Μετρό, θα τον στηρίξουμε» είπε.

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ