Σταμάτης Γονίδης για τα λεφτά: «Τα θέλω για να τα ξεσκίσω»

08.12.2014
Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα όπου μάθαμε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του, το θάνατο, αλλά και το τι θα ήθελε να του φέρει ο καινούριος χρόνος.

Ο Σταμάτης Γονίδης δηλώνει ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο γιατί δεν πρόσεχε τον εαυτό του, δεν κοιμόταν σωστά, δεν ζούσε σωστά!

Για τις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή του είπε:

«Ήταν πάρα πολλές οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες. Όταν πρωτοξεκίνησα υπήρχαν μέρες που δεν πληρωνόμουν. Τραγουδούσα με το ίδιο ζευγάρι παπούτσια που πήγαινα στο μαγαζί. Είχα μια αλλαξιά. Ήταν δύσκολες εποχές. Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα και να είσαι χλιδάτος. Δεν υπάρχει λαϊκός τραγουδιστής που να έχει βγει από πλούσια οικογένεια.»

Για τη «σχέση» του με τον θάνατο:

«Τη βία του θανάτου φοβάμαι, τον τρόπο που πεθαίνει ένας άνθρωπος. Πώ ς να φοβάμαι κάτι που θα είναι επόμενο, που θα γίνει;

(...) Υπήρξαν στιγμές που ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου. Όταν ήμουν στο καράβι, πέσαμε σε κυκλώνα. Είχαν βουλιάξει δυο καράβια στα 150 μέτρα από εμάς. Ήμασταν στο κέντρο με ένα σαπιοκάραβο, εγγκλέζικο σκαρί με πετσίνια. Μας έσωσε ότι ήταν στη μέση το κομποδέσιο. Όσα το είχαν στην άκρη κόπηκαν.»

Ο νέος χρόνος θέλει να του φέρει 20 εκ. ευρώ γιατί είναι ο πιο φτωχός τραγουδιστής!!!

Στην ερώτηση τι θα τα κάνει απαντά: «Τα θέλω για να τα ξεσκίσω»

Και τόσα χρήματα που έβγαλε τι τα έκανε; «Τα έφαγα. Πέρασα καλά και θα ήθελα άλλα 20 εκατομμύρια επίσης να τα ξοδέψω.»