Χολίδης για χωρισμό με Μουστάκα: Είναι ανέκδοτα

08.12.2014
Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας μιλούσε για χωρισμό του Χρήστου Χολίδη με την Χριστίνα Μουστάκα. Μάλιστα, αποκάλυπτε ότι η σέξι παρουσιάστρια τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του, ενώ άφηνε να εννοηθεί ότι έπαιξε τρίτο πρόσωπο!

Λίγες μέρες μετά και ο τραγουδιστής βγήκε και διέψευσε κατηγορηματικά τα περί χωρισμού με τη Μουστάκα, αφού σού λέει, ότι όλα αυτά είναι... ανέκδοτα.

Βέβαια, εμείς δε γελάσαμε (υπάρχουν και πιο αστεία σκηνικά), αλλά ο τραγουδιστής και η καλή του, διαβάζοντας το δημοσίευμα, στανταράκι άλλαξαν νεφρί από τα γέλια.

«Ανέκδοτα είναι αυτά. Είμαι πολύ καλά, δόξα τον Θεό. Βλέπω ότι το έργο επαναλαμβάνεται. Έφτασε η ώρα που δεν είχα εμφανιστεί. Τώρα χώρισα, την άλλη εβδομάδα παντρεύομαι, μετά ξαναχώρισα, τα ξαναβρήκα... Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερός! Ανέκδοτο είναι και αστείο» δήλωσε για τον φημολογούμενο χωρισμό του.

Ωστόσο, την ίδια εβδομάδα δημοσίευμα στο διαδίκτυο έκανε λόγο για άσχημες σχέσεις του Χολίδη με τον Σταμάτη Γονίδη στα καμαρίνια του κέντρου, όπου εμφανίζονται.

«Γράφτηκαν και κάτι πράγματα ότι μαλώσαμε με τον Σταμάτη, ότι παίζουμε μπουνιές και τέτοια. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Έχω μια τρομερή σχέση, μακάρι όλες οι συνεργασίες να είναι έτσι, σέβομαι πάρα πολύ και τον Σταμάτη, με έχει βοηθήσει, μου έχει δώσει τραγούδια. Ευγνώμων είμαι, δεν παίζουμε μπουνιές» δήλωσε κατηγορηματικά.