Γιος Χέφνερ: Τι έβλεπαν τα αθώα μάτια του στην έπαυλη των οργίων; [photos+vds]

10.12.2014
Σίγουρα ένα πολύ μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού θα ήθελε να μεγαλώσει μέσα στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ, εκεί όπου μέχρι και σήμερα παρελαύνουν δεκάδες καλλίγραμμα «κουνελάκια» ελαφριά ενδεδυμένα.

Ένας 22χρονος νεαρός είναι ένας από τους ελάχιστους τυχερούς που δεν έζησαν απλώς για λίγο στην διαβόητη έπαυλη Μάνσιον (Mansion), αλλά γεννήθηκε σ΄αυτή. Ο λόγος; Μα γιατί πρόκειται για τον Κούπερ, τον μικρότερο γιο του Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner), του «βασιλιά» του Playboy.

O Κούπερ Χέφνερ μίλησε στο περιοδικό Business Insider και αποκάλυψε τα απόκρυφα μυστικά της διάσημης… Κουνελοχώρας! Αυτό που μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως ο νεαρός υιός του Χέφνερ δεν ανακαλεί στη μνήμη του τόσο τα κουνελάκια, όσο τα ανεξερεύνητα σπήλαια, το ζωολογικό κήπο με τα εξωτικά ζώα (γιατί η οικογένεια έχει ακόμη και ιδιωτική άδεια για ζωολογικό κήπο και φιλοξενεί ζώα όπως αφρικανικούς γερανούς, φλαμίνγκος, παγόνια κ.ά) και το κρυφτό στο ιδιωτικό δάσος της έπαυλης, πράγματα που άλλα παιδιά μόνο να ονειρευτούν μπορούσαν.

«Για εμένα και τον αδερφό μου ήταν ένα παραδοσιακό σπίτι, ειδικά όσο οι γονείς μας ήταν μαζί, αν και μόνο τέτοιο δεν ήταν στην πραγματικότητα. Οταν χώρισαν, ο πατέρας μου αγόρασε τη διπλανή έπαυλη και γκρέμισε τον τοίχο, οπότε ο αδερφός μου κι εγώ πηγαινοερχόμασταν ελεύθερα ανάμεσα στα δύο σπίτια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κούπερ Χέφνερ.

Δεν έλειψαν, ωστόσο, και οι πικάντικες λεπτομέρειες των παιδικών του χρόνων. Όπως το ότι κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών πάρτι και οργίων, τα παιδιά ήταν κλειδωμένα στο δωμάτια τους προκειμένου να μην έλθουν σε επαφή με τις ακόλαστες…αμαρτίες των γονιών τους. Το «κλείδωμα» αυτό ωστόσο, δεν ήταν πάντοτε επιτυχημένο. Πολλές φορές τα παιδιά το έσκαγαν από το δωμάτιο και κατέβαιναν κρυφά κάτω για να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα….