Η Φουρέιρα παράτησε τον Σαμαρά για γνωστό εφοπλιστή!

11.12.2014
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι χώρισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς. Κι αν νιώσαμε μεγάλη έκπληξη όταν μάθαμε ότι το ζευγάρι που έμοιαζε τόσο μα τόσο ερωτευμένο ότι τράβηξε χωριστούς δρόμους, μπορείς να φανταστείς τι πάθαμε όταν διαβάσαμε για το... κέρατο!

Το προσκλητήριο (εκείνο που περιμέναμε ότι θα μας στείλει το ζεύγος) μου έπεσε από τα χέρια, όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν... απάτησε η παράφορα ερωτευμένη Φουρέιρα τον Σαμαρά; Αν πιστέψουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του govastileto, ναι την έκανε την... κουτσουκέλα και μάλιστα με γόνο πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας!!!

Όπως αναφέρει, πάντα το δημοσίευμα, η γνωριμία της τραγουδίστριας με τον εφοπλιστή μετρά ήδη ενάμιση μήνα και μέσα σε αυτό το διάστημα τούς έχουν δει στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίνο (πήγε να δημιουργηθεί επεισόδιο με παπαράτσι που τους "τσάκωσε"), στο μαγαζί που τραγουδά ο Διονύσης Σχοινάς, στο μεγάλο κυβισμου τζιπ εκείνου έξω από το κέντρο που εμφανίζεται η Φουρέιρα, αλλά και στην Κεφαλονιά(!), όπου σου λέει πήγαν ένα τριήμερο με το σκάφος του!!!

Τι να πεις, σοκ, σοκ και πάλι σοκ, αν ισχύουν τα περί... κερατώματος!