Το πριβέ πάρτι της Αθήνας με σκλάβους και στριπτίζ [photos]

18.12.2014
Ένα πριβέ πάρτι με σκηνές βγαλμένες από Χόλιγουντ, «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» και «50 Αποχρώσεις του Γκρι», διαβάσαμε ότι έγινε για τα 32α γενέθλια του Πάρη Κασιδόκωστα... Και δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να ζηλέψουμε που δεν είμασταν εκεί ή να εκνευριστούμε που μέσα στην ελληνική κρίση υπάρχουν ακόμα ... χλιδάτες βραδιές απρόσιτης εξτραβαγκάνζας.

Δευτέρα βράδυ - όπως διαβάζουμε στο ereportaz.gr - και οι φίλοι του Πάρη Κασιδόκωστα, γιου της Μαριάννας Λάτση και του πρώην δημάρχου Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα - ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικό μήνυμα για το πάρτι. Έπρεπε να οδηγήσουν μέχρι το 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Grey Warehouse.

Στην είσοδο της παλιάς αποθήκης οι παρκαδόροι πάρκαραν τα αυτοκίνητα. Στην είσοδο, το προσωπικό ασφαλείας έδωσε στους καλεσμένους τις βενετσιάνικες μάσκες, αφού πρώτα πήρε τα κινητά τους.

Στην ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη, η οικοδέσποινα της βραδιάς, Μαριάννα Λάτση, ντυμένη total black και κρύβοντας το πρόσωπό της με μια δαντελένια μάσκα, υποδέχθηκε τους καλεσμένους.

Οι σερβιτόροι, ντυμένοι σκλάβοι, προσέφεραν στον κόσμο δροσερά κοκτέιλ, ποτά και άφθονη σαμπάνια. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, τραγουδιστές, ήταν όλοι εκεί!

Μεταξύ άλλων οι: Ηλίας Ψινάκης (ο οποίος κέντρισε τα βλέμματα σέρνοντας… δύο σκλάβους), η Έλλη Στάη, η κυρία Κοπελούζου, οι «Μέλισσες», η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, οι Boys Noise, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο Νίκος Κριθαριώτης, ο Ανδρέας Κουρής (ιδιοκτήτης του ΜΑD), ο Τάκης Ζαχαράτος και η Χριστίνα Κολέτσα. Και πόσοι ακόμα που δεν γνωρίζουμε!

Την βραδιά απογείωσαν οι 30 εξωτικές χορεύτριες, που ήρθαν ειδικά από το εξωτερικό, και ανά 20 λεπτά προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα στους καλεσμένους.

Ένα ουρί του παραδείσου - μια πανέμορφη κοπέλα - στεκόταν ολόγυμνη στο sushi bar και κάλυπτε τα επίμαχα σημεία του σώματός της (σαν άλλη Σαμάνθα στο Sex and the City) με σούσι!

Πηγή: ereportaz.gr