Ρήγου: Η εξομολόγηση για την αλλαγή στην εμφάνιση της!

19.12.2014
Πριν λίγες μέρες, η εμφάνιση της Ελευθερίας Ρήγου σε θεατρική παράσταση και η εικόνα της άλλοτε σέξι ηθοποιού με παραπάνω κιλά, είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Η Ρήγου, που είχαμε καιρό να τη δούμε σε κάποια κοσμική έξοδο, έμοιαζε αγνώριστη, ενώ δεν ήταν λίγοι εκεινοι που αναρωτήθηκαν τι μπορεί να συμβαίνει και που μπορεί να οφείλονται τα κιλά που έχει πάρει. Εξάλλου, σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε παραδεχτεί ότι πέρασε κάποια προβλήματα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/12) η ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και σε μία ειλικρινή εξομολόγηση μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνιση της, τα προβλήματα υγείας που πέρασε, τη δύσκολη συνεργασία που είχε με κορυφαίο ηθοποιό, αλλά και το διαζύγιο της, που δυσκόλεψε περισσότερο την κατάσταση.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πριν 15 χρόνια η Ρήγου έβαλε 40 κιλά, από τα οποία κατάφερε να χάσει μόλις τα 20! Όταν έγινε μαμά αποφάσισε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της, αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της. Όταν επέστρεψε τα πράγματα είχαν αλλάξει. Είχαν βγει καινούργιες πρωταγωνίστριες, ενώ το γραφείο που συνεργάζονταν δεν την βοήθησε. Επίσης, τα κιλά που είχε πάρει ήταν... αποτρεπτικά για αρκετές συνεργασίες!

Η δύσκολη συνεργασία με τον Θύμιο Καρακατσάνη

Η Ρήγου συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Θύμιο Καρακατσάνη, αλλά όπως εξομολογήθηκε η συνεργασία της με τον κορυφαίο ηθοποιό ήταν δύσκολη. Είχε στρεσαριστεί πολύ και όπως είπε, είναι από τους ανθρώπους εκείνους που ότα αγχώνονται, το ρίχνουν στο φαγητό!

Το πρόβλημα υγείας & οι κλειστές πόρτες

Η ηθοποιός πέρασε ένα πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα με τον θυροειδή της, με αποτέλεσμα να πάρει αρκετά κιλά. Μάλιστα, δέχτηκε μεγάλο ρατσισμό για τη νέα της εικόνα, ενώ "έκλεισαν" και οι πόρτες για κάποια συνεργασία. Αυτό της δημιουργησε μεγαλύτερη στεναχώρια, με αποτέλεσμα να μη θέλει να βγει από το σπίτι.

Το διαζύγιο

Όπως άφησε να εννοηθεί, τα κιλά που είχε πάρει έπαιξαν ως ένα βαθμό ρόλο και στο χωρισμό με το σύζυγό της. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι και η μητέρα της αντιδρούσε με τα κιλά της, λέγοντας της "σταμάτα να τρως, έχεις γίνει τέρας". Για προσωπικούς λόγους, η Ρήγου αν και χωρισμένη με το σύζυγό της, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι έμεναν μαζί.

Η ψυχανάλυση & το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα

Τα τελευταία τρία χρόνια κάνει ψυχανάλυση και την έχει βοηθήσει πολύ. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, αγαπά τον εαυτό της, και μπορεί να έχει αλλάξει εμφανισιακά, όμως, εσωτερικά παραμένει η ίδια. Η συνεργασία της στο θέατρο με το Νίκο Βερλέκη την έχει βοηθήσει ακόμη περισσότερο και όπως τόνισε, από εδώ και πέρα δεν θα αφήσει θεατρική παράσταση που να μην επισκεφτεί!