Ο Άδωνις και η Ευγενία βάφτισαν το γιο τους

22.12.2014
Την Κυριακή έγινε τελικά η βάφτιση του γιου του Άδωνη Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου στο Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μαρούσι παρ όλο που είχε ακουστεί πως θα αναβληθεί και το είχε επιβεβαιώσει και ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Οι νονοί του ήταν οι δύο φίλοι του ζευγαριού, Μπίλι και Μελίνα Δασκαλάκη και το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους αλλά έχουν κυκλοφορήσει δύο φωτογραφίες από την Espresso.

«Σήμερα το Σώμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας δέχθηκε ένα νέο μέλος, τον υιό μου Αναστάσιο-Αλκαίο. Σας ευχαριστώ για τις Ευχές». Έγραψε ο Άδωνις στο twitter και δέχτηκε πολλές ευχές αλλά και χιουμοριστικά σχόλια όπως εκείνο του left.gr που του ευχήθηκε να του ζήσει ο γιος και να μπει γρήγορα στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την γυναίκα του υπουργού η οποία εντυπωσίασε με το λευκό, μίνι φόρεμα της, διάλεξαν το όνομα Αλκαίος γιατί ήθελαν κάτι ασυνήθιστο που να έχει μια όμορφη ιστορία και αυτό τα περιλαμβάνει όλα όπως το ότι είναι γιος του Περσέα και Ανδρομέδας, είναι λυρικός ποιητής αλλά και μεγάλος καρδιοκατακτητής.