Πού βρίσκεται το sex tape της Στικούδη; Οεο;

22.12.2014
Πριν από ένα χρόνο η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει γυρίσει sex tape με πρώην σύντροφό της, προκάλεσε πανικό.

Εξάλλου, ήταν η πρώτη φορά που διάσημο πρόσωπο παραδεχόταν ανοιχτά μία τόσο προσωπική και... spicy λεπτομέρεια. Και δεν ήταν μόνο αυτό, αφού μετά τη Στικούδη ο ένας μετά τον άλλο celebrity έβγαινε και έλεγε για τη δική του sex tape. Και φτάσαμε για ένα διάστημα να γίνεται στη showbiz της... sex tape!

Τώρα, η Στικούδη μιλά και πάλι για την περίφημη «κασέτα» κι εξηγεί στην εκπομπή Joinus τι ακριβώς συνέβη. Και τι ήταν τέλος πάντως, αυτή η ερωτική ταινία που γύρισε με σύντροφο της. Και το κυριότερο, αποκάλυψε πού βρίσκεται σήμερα το υλικό!

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα σχολή, γιατί μετά από εμένα ακολούθησαν κι άλλοι. Υπήρξαν πέντε έξι που το είπαν μετά. Έγινε της μόδας. Τρομακτικό...» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν κάτι που έγινε πάνω σε ένα παιχνίδι που κάνει ο Θέμης (σ.σ. η αποκάλυψη είχε γίνει σε εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά) . Ήμουν αρκετά ειλικρινής σε εκείνο το παιχνίδι, κέρδισα δηλαδή, ήταν κάτι το οποίο το έχει κάνει περίπου το 90 τοις εκατό του πληθυσμού για να μην πω και παραπάνω και δε θέλω να μιλάμε για κάτι που δεν υπάρχει. Δεν είναι sex tape, το sex tape παραπέμπει και λίγο σε κάτι πιο επαγγελματικό, τραβάς ένα βίντεο με το κινητό σου και το σβήνεις. Σαφώς και το σβήνεις. Μια φορά, πιο παλιά, πιο μικρή. Δεν είναι να μένει τίποτα τέτοιο».

Άρα, η κασέτα δεν υπάρχει πουθενά!