Η Φαίη προξενεύει τον φρεσκοχωρισμένο Άρη Πετρετζίκη [vds]

02.01.2015
Μην δει άνθρωπο ελεύθερο ή χωρισμένο η Φαίη Σκορδά θέλει να τον αποκαταστήσει. Για τη Φαίη οι άνθρωποι πρέπει να πηγαίνουν σε ... δυάδες, σαν τους Χιώτες, αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που μάθαμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy δεν είναι πια ζευγάρι και το Πρωινό στου ΑΝΤ1 έχει βαλθεί να του βρει νύφη. Και η Σκορδά σκέφτηκε την άλλη χωρισμένη... την Συνατσάκη !

Μετά τη συνέντευξη της Demy στον Θέμη Γεωργαντά που μιλούσε εν γένει για τα ανδρικά... μόρια κι εκείνοι το έστρεψαν στον Άκη, η Σάσα Σταμάτη του πήρε μια μίνι συνέντευξη και η Φαίη Σκορδά βρήκε την αφορμή για να πει κάποια πράγματα για τον Άκη.

«Ο Άκης είναι τόσο γλυκό και άξιο παιδί. Ο Άκης είναι κύριος. Είναι από κάποια μικρά πράγματα που λες ότι δέχεσαι έναν άνθρωπο η απογοητεύεσαι. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ. Θυμάμαι όταν ήμασταν στο MEGA, όταν είχα γεννήσει, που όλοι είχαν ευχηθεί, μου έδωσε μεγάλη χαρά που είχε έρθει από τους πρώτους, και όταν ήμασταν στον ΑΝΤ1 πέρυσι, που δεν ήταν και υποχρεωμένος γιατί δεν ήμασταν κάθε μέρα μαζί, είχαμε μια επικοινωνία. Ήρθε στο μαιευτήριο να ευχηθεί, το κατάλαβα ότι το έκανε μέσα από την καρδιά του. Ήταν μια λεπτομέρεια που λέω αυτό το παιδί σε αυτό το χώρο ξεχωρίζει γιατί έχει ήθος».

Βέβαια, η Φαίη έστρεψε τα βέλη της με νόημα στη Συνατσάκη, λέγοντάς της ότι θα ταίριαζαν.