Αδάμ vs Λιβιεράτου: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του»!

08.01.2015
Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τετάρτης (7/1) η Εύη Αδάμ, η οποία μίλησε για πολλά. Μεταξύ αυτών, και για τις σχέσεις της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, το διαζύγιο τους, αλλά και τη δημόσια κριτική εκείνου για την εμφάνιση της στην έκθεση Erotica.

Η Αδάμ με ειλικρίνεια, κάποιες στιγμές και με μία μικρή δόση εκνευρισμού, απάντησε σε όλα για τον πρώην σύζυγό της.

Για το διαζύγιο τους και πώς το ανακοίνωσαν στις δύο κόρες τους, είπε: «Όταν παρακολουθείς τα παιδιά και έχεις άμεση σχέση μαζί τους, τα αφουγκράζεσαι και εσύ επίσης είσαι ειλικρινής μαζί τους. Δεν χρειάζεται καθοδήγηση από τη στιγμή που είσαι πάντα εκεί, σε οδηγεί πολύ σωστά δεν χρειάζεσαι συμβουλές».

Για το αν πιστεύει ότι είναι καλύτερα ένα ζευγάρι να χωρίζει παρά να μένει σε μια σχέση από συμβιβασμό απάντησε: «Φυσικά γιατί αυτό τους οδηγεί σε ένα πρότυπο συμβιβασμού κι εγώ θεωρώ ότι είμαι κατά την συμβιβασμών. Πάντα μπορείς να οδηγείς τη ζωή σου σε νέα μονοπάτια που θεωρείς καλύτερα και δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις αυτό από τη στιγμή που δεν μπορείς κάτι να διορθώσεις».

Για το αν έδωσε χρόνο στο γάμο της, πριν πάρει την οριστική απόφαση του διαζυγίου, είπε: «Αναλόγως των περιστάσεων έδωσα. Άλλο χρόνο δίνεις όταν είσαι 22 και κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου και δεν έχεις παιδιά κι άλλο χρόνο δίνεις μετά τα 30 όταν έχεις οικογένεια».

Για τις σχέσεις που έχουν οι κόρες τους με τον πατέρα τους και αν η ίδια την «εμποδίζει», ήταν ξεκάθαρη: «Αν εισπράττουν τα παιδιά τη μάχη του ζευγαριού μετά το διαζύγιο με άσχημο τρόπο οι γονείς είναι ηλίθιοι. Δεν γίνεται αυτή τη βία του ζευγαριού να την “χρεώνονται” τα παιδιά. Έχουν δικαίωμα να είναι και με τους δύο γονείς και δεν μπορεί ο ένας να απαγορεύει στον άλλον πότε θα τα δει. Είναι γελοία πράγματα και είναι η έλλειψη παιδείας, που χαρακτηρίζει τη χώρα μας. Φυσικά και δεν θα το έκανα ποτέ. Θα έκανα κακό στα παιδιά μου; Εγώ χαίρομαι όταν τα παιδιά είναι με τον πατέρα τους. Τον λατρεύουν, τα λατρεύει και έχουν ανάγκη αυτή τη σχέση. Τώρα, αν εμείς δεν είμαστε μαζί, όπως και πάρα πολλά ζευγάρια, τα παιδιά συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους γονείς και θέλουν να τους βλέπουν εξίσου».

Ωστόσο, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν ρωτήθηκε για το δημόσιο σχόλιο του Λιβιεράτου, για την εμφάνιση της στο Erotica. Η Αδάμ με μπόλικη δόση ειρωνείας είπε: «Δεν με αφορά η άποψή του για τα επαγγελματικά μου καθόλου. Εγώ ευχαριστήθηκα πολύ αυτή την παρουσίαση, γέλασα πάρα πολύ, ήταν πολύ ωραίο στις εποχές που διανύουμε, τις σοβαροφανείς. Όλοι οι άνθρωποι είναι πιεσμένοι, λίγη αποσυμπίεση, λίγη πλάκα δεν κάνει κακό νομίζω. Θυμώνω γιατί σε αυτή τη χώρα το χιούμορ ανέκαθεν έλειπε και για μένα το χιούμορ πάει χέρι-χέρι με την ευφυΐα. Στενοχωριέμαι που σε αυτή τη χώρα λείπει, τουλάχιστον από το δημοσιογραφικό στερέωμα».

Για την ιστορία, η Αδάμ είχε εμφανιστεί στη σκηνή της εκδήλωσης, φορώντας ένα πέος στη μύτη της. Μία εμφάνιση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς, μαζί και ο πρώην σύζυγός της.