Άκου τη Βικτόρια να εξηγεί γιατί δεν γελά ποτέ

09.01.2015
Η "Μόνα Λίζα" της εποχής μας απαντά σε 73 πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είναι διάσημη για πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και το αινιγματικό -πάντα από την ίδια τριών τετάρτων πλευρά- χαμόγελό της.

Παλαιότερα δημοσιεύματα είχαν υποστηρίξει ότι ο λόγος για τον οποίος δεν χαμογελά δείχνοντας δόντια η 40χρονη σταρ είναι -πολύ απλά- γιατί δεν την κολακεύει. Και πολύ πιθανό να ισχύει αυτό, όμως η ίδια επέλεξε μια πολύ διπλωματική απάντηση να δώσει. Και μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο.

Η Βικτόρια υποδέχτηκε την κάμερα της αμερικανικής Vogue στην μπουτίκ της στην Ντόβερ Στριτ του Λονδίνου και απάντησε χωρίς ανάσα στις 73 ερωτήσεις που προβλέπει η ομώνυμη στήλη.

Όλες οι απαντήσεις της ιδιαίτερα αεράτης κυρίας Μπέκαμ έχουν ενδιαφέρον, όμως το συγκεκριμένο κομμάτι περί χαμόγελου θα το δείτε περίπου στο δεύτερο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί, όπου ο δημοσιογράφος ζητά να μάθει ποια είναι η χειρότερη ερώτηση που της κάνουν συνέχεια.

"Γιατί δεν χαμογελώ", απαντά εκείνη. "Ωραία ερώτηση", παίρνει το μπαλάκι ο δημοσιογράφος και ζητά με τη σειρά του μια απάντηση.

"Χαμογελώ από μέσα μου. Νιώθω ότι έχω μια υποχρέωση απέναντι στον κόσμο της μόδας", απάντησε κοιτώντας κατάματα τον φακό η Βικτόρια, και αν κατάλαβε κάποιος κάτι αυτός μάλλον είναι... η ίδια!!