Έξαλλος ο Ίμβριος απειλεί με μηνύσεις!

09.01.2015
Δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν λίγες μέρες αποκάλυπτε ένα «θερμό» επεισόδιο που φέρεται να εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Πέτρο Ίμβριο και τη σύζυγό του, σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη όταν εκείνη απουσίαζε τη μέρα που έπρεπε να πάρει ο τραγουδιστής τα δύο τους παιδιά.

Το επίμαχο δημοσίευμα, έκανε το γύρο του διαδικτύου με τον Ίμβριο να είναι έξαλλος με το εν λόγω περιοδικό. Μάλιστα, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε επεισόδιο με την Έλενα Ζαφειροπούλου, ενώ ξεκαθαρίζει ότι πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη!

«Για ποια Χριστούγεννα όμως δεν μας είπαν. Ουδέποτε βρέθηκα σε Αστυνομικό τμήμα και προκαλώ αυτόν που τα έγραψε να μου φέρει αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων του τμήματος που θα αναφέρει το όνομά μου ή το όνομα της γυναίκας μου. Είναι ξεφτιλίκια αυτά και ασύστολα ψέματα. Έχει καταντήσει αηδία. Και εντάξει δεν σέβονται εμένα που έτρεχα μέσα στις γιορτές με την δουλειά, δεν σέβονται την γυναίκα μου… δεν σέβονται και τα παιδιά μου; Τις κόρες μου; Είναι ντροπή. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα αφήσω έτσι το θέμα. Το λόγο έχει από σήμερα η Δικαιοσύνη» δήλωσε χαρακτηριστικά.