Kυρίες και κύριοι ιδού ο Κλαρκ Γκέιμπλ Τζούνιορ

09.01.2015
Το όνομα του θρύλου του Χόλιγουντ αναβιώνει μέσω του δισέγγονού του.

Η εγγονή του Κλαρκ Γκέιμπλ (Clark Gable), του διάσημου ηθοποιού που μεσουράνησε τις δεκαετίες του '30 και του '40 με τον ρόλο του "Ρετ Μπάτλερ" του θρυλικού "Όσα Παίρνει ο Άνεμος" να γίνεται το μόνιμο alter ego του, γέννησε το πρώτο της παιδάκι. Ένα αγοράκι, στο οποίο η Κέιλι Γκέιμπλ (Kayley Gable) έδωσε και το όνομα του πρόγονού της.

Όσιαν Κλαρκ Γκέιμπλ (Ocean Clark Gable) είναι το όνομα του μικρούλη ο οποίος γεννήθηκε την πρώτη μέρα του χρόνου και η 28χρονη μαμά του δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες του στο Facebook από εκείνη τη στιγμή.

Ο μικρούλης γεννήθηκε κάπως πρόωρα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο -εξ ου και οι σωλήνες στη μύτη- όμως τώρα είναι όλα μια χαρά και έχει πάει στο σπίτι μαζί με τη μαμά του.

Με την ευκαιρία, θυμηθείτε την τελευταία θρυλική σκηνή της ταινίας "Όσα παίρνει ο άνεμος" όπου ο "Ρετ" αποχαιρετά τη "Σκάρλετ Ο' Χάρα" Βίβιαν Λι (Vivian Leigh) με ΤΗΝ ατάκα που έγραψε ιστορία "Frankly my dear, I don't give a damn" ("Ειλικρινά αγαπητή μου, δεν δίνω δεκάρα") όταν εκείνη τον ρωτά "Τί θα κάνω τώρα εγώ; Πού θα πάω;"