Ελένη - Ματέο: Ρεβεγιόν με ισχυρούς επιχειρηματίες!

12.01.2015
Ρεβεγιόν μακριά από το σπίτι έκανε φέτος η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με την οικογένεια της, αλλά σε χλιδάτο στέκι, που το προτιμά η ελίτ της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Μενεγάκη μαζί με τα τρία της παιδιά, τον Ματέο Παντζόπουλο και τον αδελφό του, έκαναν ρεβεγιόν στο «Τatoi Club», το οποίο έχει γίνει το νέο hot spot των επιφανών Ελλήνων.

Για του λόγου το αληθές, στον ίδιο χώρο και σε διπλανά μάλιστα τραπέζια από αυτό της Ελένης κάθονταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο ιδρυτής της εταιρείας Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, λίγο πιο πέρα ο Ευάγγελος Μυτιληναίος με τη σύζυγό του, ακόμη πιο εκεί ο Γιάννης Σαραντόπουλος με τη σύζυγό του, Φανή και άλλοι ισχυροί επιχειρηματίες του τόπου.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια κατά την είσοδό της στον χώρο μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσοι ήταν εκεί για να υποδεχτούν το νέο έτος. Το Λενιώ επέλεξε για τη βραδιά ένα μάξι μπλε ρουά φόρεμα, που αποκάλυπτε την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της. Tα μαλλιά της ήταν λιτά και το μακιγιάζ της απλό, ενώ απέσπασε κολακευτικά σχόλια από τις κυρίες για τα υπέροχα κοσμήματά της.

Ολο το βράδυ η Ελένη ήταν δίπλα στον σύντροφό της και όσοι ήταν εκεί έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα, αφού όλο το βράδυ δεν είχαν μάτια για κανέναν παρά μόνο ο ένας για τον άλλο. Ο Μάκης μάλιστα δεν χαλούσε κανένα χατίρι στα παιδιά της παρουσιάστριας, αφού και εκείνα του έχουν μεγάλη αδυναμία.

Και όπως καταλήγει το δημοσίευμα, όταν ήρθε η ώρα των βεγγαλικών, οι πέντε τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, ενώ η Ελένη δοκίμασε όλες τις λιχουδιές από τον μπουφέ που είχε στηθεί και μάλιστα, σου λέει, το γέμισε για δεύτερη φορά το πιάτο της με ριζότο.