Πεν για Θερόν: Χάσαμε και οι δυο τα λογικά μας

15.01.2015
Ντροπαλός και συνεσταλμένος ο διάσημος ηθοποιός απαντά σε ερωτήσεις για την αγαπημένη του λέγοντας περισσότερα από όσα νομίζει.

Ο Σον Πεν (Sean Penn) και η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) έκαναν την πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στο γκαλά της φιλανθρωπικής του οργάνωσης για την ανακούφιση των ανθρώπων της Αϊτής Help Haiti.

Εκεί, στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, ο ρεπόρτερ του EXtra τσάκωσε τον 54χρονο σταρ και τον άρχισε στις ερωτήσεις ξεκινώντας από μια όλο νόημα ατάκα: "Δεν σε έχω δει πιο χαρούμενο ποτέ!". "Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί", απάντησε... πληρωμένα ο Πεν, και αφού μίλησαν για το θέμα της Αϊτής, η κουβέντα έφτασε και στον άλλο λόγο για τον οποίο είναι ευτυχισμένος: την 36χρονη αγαμένη του.

"Έχεις δίπλα σου μια από τις πιο καλές γυναίκες του χώρου", λέει ο δημοσιογράφος για να του απαντήσει ο Πεν: "Ναι... πράγματι... δεν έχει λογική, έτσι;".

"Είμασταν φίλοι πολλά χρόνια και κάποια στιγμή πρέπει να χτυπήσαμε κάπου και μάλλον χάσαμε και οι δυο τα λογικά μας. Έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε", εξήγησε τα σχετικά ο πολλά βαρύς Σον, όμως όταν η ερώτηση έγινε πολύ συγκεκριμένα για το αν το πάρει το κορίτσι, εκείνος... σφύριξε κλέφτικα.

"Δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους στην τηλεόραση να μιλούν για τα προσωπικά τους", αρκέστηκε να απαντήσει ο Πεν και έκλεισε το θέμε με συνοπτικές διαδικασίες με τις φήμες να θέλουν τους δύο τους ήδη αρραβωνιασμένους.