Μπαντέρας για Γκρίφιθ: "Θα την αγαπάω πάντα"

21.01.2015
Ο διάσημος ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του και το διαζύγιό τους.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) και η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) είχαν έναν από τους μακροβιότερους γάμους του Χόλιγουντ. Παρότι δεν ήταν στρωμένος με λουλούδια, ο γάμος αυτός κράτησε 18 χρόνια πριν το ζευγάρι χωρίσει οριστικά το περασμένο καλοκαίρι.

Σήμερα, ο 54χρονος ισπανός σταρ έχει γυρίσει τελείως σελίδα στη ζώη του -μέχρι και νέο αμόρε έχει- και φαίνεται πως ένιωσε έτοιμος να μιλήσει πια για τα περασμένα.

Η αφορμή δόθηκε με την εμφάνισή του στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης "El Hormiguero", όπου μεταξύ άλλων, ο Αντόνιο εξήγησε και γιατί προσέλαβε την Μέλανι στην ταινία"Automata", στην οποία συμπρωταγωνιστεί και εκείνος υπογράφοντας ταυτόχρονα και την παραγωγή.

"Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Είχα πολλή δουλειά και επίσης προβλήματα στην προσωπική μου ζωή, όμως η ζωή συνεχίζεται", ξεκίνησε να λέει ο Μπαντέρας για να φτάσει και πιο συγκεκριμένα στην 57χρονη πρώην σύζυγό του.

"Πραγματικά θαυμάζω την Μέλανι ως ηθοποιό και το έλεγα ανέκαθεν. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για την ίδια και την καριέρα της και για αυτό τον λόγο βρίσκεται στο φιλμ. Είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα, αγαπώ και θα αγαπώ πάντα, ανεξάρτητα ποια είναι η σχέση μεταξύ μας"