Απαρηγόρητη η Άνιστον στην αγκαλιά της Στριπ

26.01.2015
Χαμένη και στα βραβεία SAG η διάσημη ηθοποιός και ξέσπασε, όπως φαίνεται, στην αγκαλιά της πολυβραβευμένης διάσημης φίλης της.

Η ερμηνεία της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) στην ταινία "The Cake" την έφερε στη λίστα με τις υποψήφιες στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου σχεδόν σε όλα τα βαριά βραβεία της σεζόν -πλην των Όσκαρ- γεγονός που από μόνο του αποτελεί μεγάλη νίκη για την 45χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ που έβλεπε το όνομά της υποψήφιο μόνο για... Χρυσά Βατόμουρα.

Μεγάλη τιμή η υποψηφιότητα, όμως και ένα βραβείο δεν θα της κακόπεφτε της Τζεν η οποία προσπαθεί να δείξει χαλαρή και υπεράνω, όμως να που κάποια στιγμή αφέθηκε και η έκφρασή της όταν χώθηκε στην αγκαλιά της Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) την πρόδωσε.

Η Μέριλ καθόταν στο τραπέζι μαζί με την Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) όπου σε κάποιο διάλειμμα της λαμπερής εκδήλωσης η Τζεν πήγε να τους επισκεφτεί και φυσικά πόζαρε όλο χαμόγελα μαζί τους.

Καθώς σηκώθηκε να φύγει, έπεσε στην αγκαλιά της Στριπ και καθώς εκείνη της μιλούσε η εκφρασή της έδειχνε όλο της το συναίσθημα. Ιδού ακόμη μια φορά:

Και δεν της φτάνει ο πόνος της της Τζένιφερ, πρέπει να κρατά και το φόρεμά της να μην ξεχειλίσει το μπούστο της που για ακόμη μια φορά έβγαλε στη... σέντρα. Τι εμμονή κι αυτή!!!!

Για την εκδήλωση, η Τζένιφερ Άνιστον συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) με τον οποίο και πόζαρε περιχαρής στο κόκκινο χαλί.