Ο Βουτσάς, τα βιάγκρα και οι εκατοντάδες γυναίκες που έχει πάει

27.01.2015
Τι και αν έχει εκφραστεί εναντίον του ουκ ολίγες φορές, ο Κώστας Βουτσάς έδειξε πως κακίες δεν κρατά. Έτσι, τον είδαμε καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να αναπτύσσει μαζί του χαλαρή συζήτηση για τις γυναίκες και το σεξ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, γνωστός για την ευθύτητα και την …αδιακρισία του δε δίστασε να τον ρωτήσει ακόμη και για τη σεξουαλική του δραστηριότητα. "Είμαι ενεργός σεξουαλικά, όχι όπως ήμουν πριν 15 χρόνια αλλά είμαι και χωρίς Viagra, γιατί έχω αλλάξει βαλβίδα καρδιάς και δεν κάνει" απάντησε ο ηθοποιός και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως "με τη σύντροφό μου κάνουμε σεξ συχνά, μπορεί όχι κάθε μέρα, όπως κάνουμε παλιότερα, αλλά συχνά".

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε εάν έχει μετρήσει με πόσες γυναίκες έχει πάει στη ζωή του. "Δεν μπορώ να τις μετρήσω. Πολλές, πάρα πολλές. Παραπάνω από εκατό, βέβαια. Με τις γυναίκες που πηγαίνω, τις αγαπάω. Αφοσιώνομαι σε αυτές. Ποτέ δεν πείραξα γυναίκα. Ποτέ δεν πίεσα γυναίκα που θέλει να δουλέψει και να της είπα "πάμε στο καμαρίνι" απάντησε χαρακτηριστικά ο αλλοτινός διάσημος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.